За словами виробника, цей папір «підкуповує» автентичністю, екологічністю та тактильними відчуттями, забезпечуючи видатні результати при друкуванні тексту та ілюстрацій.

Автор книги H is for HEMP («К – це КОНОПЛЯ») Марен Крінгс зізналася, що, публікуючи дослідження про коноплі, вона хотіла спонукати людей взяти активну участь у вирішенні проблем соціально-екологічної кризи. Тому пошук паперу з конопель для друку книги був частиною її прагнення використовувати коноплі скрізь, де це можливо.

Конопляний папір Hahnemuhle надав книзі свіжого та інноваційного вигляду.

Фабрика Hahnemuhle розташована у природному заповіднику в Південній Нижній Саксонії. Для виробництва паперу використовується джерельна вода, яка повертається в річку після очищення без хімічних засобів, біоцидів або консервантів.

Енергія для виробництва надходить виключно зі 100% відновлюваних джерел. Конопляний папір Hahnemuhle щільністю 280 і 80 г/м² продається у рулонах завш. 127 см. Виробник запевняє, що він підходить для ЦДМ HP Indigo та рулонних ЦДМ HP PageWide. Hahnemuhle виробляє папір з 1584 р. До його асортименту ще входять папір FineArt для малювання та друку, канцелярські товари FineNotes.