Панкадж Поддар, генеральний директор групи Cosmo Films: «Нова п’ятишарова лінія для виробництва спеціальних плівок BOPET BOPP на нашому підприємстві в Аурангабаді найбільша у світі та дає змогу розширити продажі на спеціалізованих ринках».

Десяту лінію з виробництва BOPP шириною 10,4 м було введено в Гуджараті в 2017 р., це збільшило річні потужності компанії на 40%, до 1,96 млн тонн.

Введена тоді в експлуатацію лінія стала найсучаснішою з доступних на ринку з огляду на ширину та продуктивність. Вона здатна виробляти плівки завт. до 80 мікрон для таких сегментів, як текстиль, де потрібні більш товсті плівки. Нова лінія стала частиною масштабування, про яке компанія оголосила нещодавно.

Ашок Джайпурія, голова ради директорів та керуючий директор Cosmo Films: «Повторна співпраця з нашим давнім партнером компанією Brückner — це логічний крок. Ми працюємо вже багато років та успішно пораємося з великими проєктами».

Cosmo Films, заснована в 1981 р., є світовим лідером у виробництві спеціальних плівок для паковання, ламінування, етикетування та виробництва синтетичного паперу. Портфель продукції включає плівки BOPP і CPP, а тепер і плівки BOPET. Сьогодні компанія є найбільшим експортером BOPP-плівок з Індії, а також найбільшим виробником плівок для термоламінування у світі. Її клієнтська база представлена ​​більш ніж у 100 країнах світу, а виробничі підприємства розташовані в Індії, Кореї та Японії.