Зважаючи на зростаючий попит на плотерну порізку для виготовлення рекламної та сувенірної продукції керівництво компанії прийняло рішення придбати сучасний різальний плотер iECHO серії PK. Інсталяція iECHO PK0705 Plus стала частиною плану технічного переоснащення, розпочатого у квітні 2020 року.

iECHO PK0705 Plus чудово працює з матеріалами, видрукуваними на ЦДМ, здійснюючи фігурне різання по контуру матеріалів завт. до 6 мм, навіть таких, як пінокартон, гофрокартон, гофропластик тощо.

До комплекту постачання iECHO PK0705 Plus, запропонованого для New Media, входять спеціалізований вбудований комп’ютер, завдяки якому немає потреби підключати машину до стаціонарного комп’ютера і самостійно встановлювати ПЗ, а також зчитувач QR-кодів.

Усі потрібні файли робіт завантажуються в папку, в автоматичний самонакладач завантажуються аркуші з відповідними QR-кодами робіт, система автоматично зчитує код, звіряє з документом, завантажує потрібний векторний файл і виконує різання. Робота оператора полягає лише в тому, щоб покласти матеріал на самонакладач, завантажити завдання та включити різальну машину.