OpSec бореться з підробками вже більше 35 років, серед її клієнтів 100 найвідоміших брендів з усього світу — від найбільших спортивних ліг та виробників одягу до глобальних гравців в автомобільній, промисловій та фінансовій сферах. OpSec захищає понад 13 млрд одиниць різних товарів на рік, завдяки різноманітному портфелю ідентифікаторів на виробах та преміальних компонентів оздоблення з підтримкою безпеки.

Зразки захищеної продукції OpSec Security

HP Indigo 6K Secure — це вузькорулонна цифрова машина зі спеціальними можливостями, що відповідають потребам ринку захищеного друку та забезпечують захист з використанням декількох шарів. Багатошарові, динамічні, адаптивні варіанти захисту, що поєднуються один з одним, допомагають ефективно протистояти діяльності фальсифікаторів.

Визначальні риси HP Indigo 6K Secure:

  • надійний друк змінних даних, що забезпечує множинні персональні елементи захисту та методи мультисеріалізації, які використовуються для кожного друкованого продукту;
  • передові захисні чорнила та перспективні розробки в галузі НДДКР;
  • унікальні позначки на кожній машині для відстеження та перевірки джерела друку;
  • безпечний контроль доступу користувачів до системи з різними рівнями обмежень друку;
  • співпраця з визнаними гравцями галузі захищеного друку (Agfa, Jura JSP, Haiyaa, Scantrust, Evrythng, Micro Focus, VerifyMe та Bsecure).

За допомогою нової технології OpSec Security надасть власникам брендів можливість інтегрувати в етикетки та паковання високозахищену автентифікацію, персоналізовану взаємодію з клієнтами та унікальний цифровий дизайн. Сильним боком HP Indigo 6K Secure є можливість розміщення унікальних ідентифікаторів у різних місцях етикетки, паковання та акцизних марок. Це дає змогу підвищити рівень персоналізації відповідно до унікальних вимог клієнтів, одночасно пов’язуючи дані автентифікації та взаємодії з OpSec Insight, платформою безпечного відстеження OpSec.

Інтеграція спеціалізованого ПЗ для дизайну захисних елементів від Jura також робить внесок у методологію OpSec, забезпечуючи безшовний метод управління змінними даними та створення унікальних елементів захисту за один прохід на цифровій друкарській машині HP Indigo 6K Digital Secure.

Амір Разіель, керівник відділу стратегічного маркетингу HP Indigo: «Ми раді вітати компанію OpSec Security як першого клієнта HP Indigo 6K Secure у Європі. Як світовий лідер в галузі захисту брендів, OpSec встановить нові стандарти у галузі автентифікації продукції за допомогою технології HP Indigo Secure. Ми очікуємо, що це партнерство змінить стандартну парадигму для обох компаній, встановивши нову планку боротьби з контрафактом».