Gafs засновано в 1947 р. як постачальника картонного паковання, наразі у компанії з обсягом продажів понад €4 млн 22 співробітники.

Speedmaster CX 104-6+L з нещодавно розробленим пристроєм нанесення покриттів та у конфігурації Push to Stop буде поставлено разом із пристроєм виведення форм Suprasetter 106. Нова друкарська машина замінить у компанії Gafs Speedmaster CD 102.

«Наша нова універсальна друкарська машина Speedmaster CX 104 має великий успіх на ринку, — каже Стефан Хазензаль, керівник відділу управління продукцією Heidelberg. — Ще до виходу на світовий ринок цього літа ми мали замовлення на понад 500 секцій, і лише за три місяці ця цифра подвоїлася».

Компанія Gafs, яка виробляє складне картонне паковання в основному для шведських клієнтів з різних галузей промисловості, доповнює інвестиції в обладнання контрактом Subscription Smart, який включає постачання всіх витратних матеріалів та ПЗ впродовж кількох років. Також Gafs використовуватиме Prinect Production Manager.

Співвласниця Gafs Kartong Аннелілл Аннвік пояснює рішення про інвестиції: «Ми ретельно вивчали та порівнювали варіанти цифрового та офсетного друку, але поява на ринку Speedmaster CX 104 поклала край нашим пошукам. Значне покращення часу виготовлення та контролю якості у поєднанні з інтеграцією у робочі процеси надають впевненість у перевагах та прогресі для всієї компанії».