Чорнила розраховані на застосування на ринках модного одягу та домашнього текстилю. Це два сектори найшвидше переходять на цифровий пігментний друк через гнучкість та екологічність технології.

Лінійка Xennia Pearl забезпечить підвищену стійкість відбитка на поліестерових та сумішевих тканинах, надавши можливість застосовувати прямий друк по текстилю там, де раніше використовувалися традиційні енерговитратні технології з великим споживанням води.

До асортименту чорнил Sun Chemical для струменевого друку на текстилі входять реактивні, сублімаційні, пігментні та кислотні чорнила під брендами Xennia та ElvaJet. Ці марки було придбано у компанії Sensient Imaging у 2020 році.

«За умов, коли текстильна друкарська промисловість переходить на пігментні технології для спрощення робочого процесу, зменшення відходів і зниження залежності від води, ці чорнила стають ідеальним рішенням завдань, що стоять перед індустрією», — сказав Піт Сондерс, глобальний директор з цифрового бізнесу Sun Chemical. — Бренд Xennia вже є шанованим на ринку, але тепер, коли за ним стоять досвід у галузі струменевого друку та науково-дослідний потенціал Sun Chemical, його переваги для клієнтів ще більше зростуть».