Вдосконалений самонаклад забезпечує плавну подачу листів ширшого діапазону щільностей, у т.ч. тонких та мікрогофрокартону. На виставці SuperCorrExpo самонакладач посів друге місце на конкурсі AICC/BCN/CT Innovator у категорії «Обладнання».

Друкарня The BoxMaker (США) нещодавно встановила другу ЦПМ PageWide C500 із удосконаленим самонакладачем. «Завдяки вдосконаленням самонакладу ЦПМ HP PageWide C500 ми успішно обробляємо безліч аркушів та стосів, які раніше доводилося відхиляти через їхній стан. Це дає змогу скоротити кількість відходів, час виходу товару на ринок і краще використовувати час наших операторів – не лише за рахунок скорочення часу автоматичної заміни стосу, а й за рахунок меншої кількості втручань через якість та вирівнювання листів», – сказав президент та генеральний директор The BoxMaker Річард Браун.

Поліпшення подачі листів стали можливими завдяки технологіям:

  • вирівнювання розташування стосу для автоматичної компенсації нерівностей або деформації листів;
  • вертикального динамічного вирівнювання стосу;
  • Smart Auto Recovery для вирішення проблем подачі, пов’язаних з поганим укладанням або пошкодженням листів, без ручного втручання оператора.

Премія Pinnacle InterTech Award присуджується за розробку інноваційних технологій, які, як очікується, вплинуть на поліграфію та суміжні галузі. За словами виробника, ЦДМ HP PageWide C500 на базі технології термоструменевого друку HPі зі швидкістю 75 м/хв., забезпечує якість офсетного друку з роздільною здатністю 1200 dpi на крейдованому та некрейдованому картоні та гофрокартоні. Вона може випускати будь-які тиражі паковання, які раніше друкувалися глибоким та флексографічним способом, і здатна знизити собівартість виготовлення картонного паковання та відкрити нові можливості для бізнесу.