Універсальна полімерна самоклейна ПВХ-плівка Drytac Polar Premium Clear завт. 80 мкм без фталату, з високоякісним прозорим клеєм підходить для сольвентного, екосольвентного, латексного та УФ-друку та добре тримається на різних плоских і злегка вигнутих поверхнях. За словами виробника, вона ідеально підходить для тривалого використання у приміщеннях та на відкритому повітрі, наприклад, для виготовлення вивісок, віконної графіки, графіки для виставок та заходів, а також POS-матеріалів.

У Polar Premium Clear використовуються міцніші пластифікатори, ніж у мономерних ПВХ-плівках. Вони забезпечують їй тривалий термін служби та стійкість до атмосферних впливів. Прозорий постійний клей видаляється без слідів навіть після багаторічного використання.

Прозору глянсову та матову ПВХ-плівку Drytac Weathershield UV завт. 80 мкм можна поєднувати з будь-якою полімерною ПВХ-плівкою Drytac, вкл. Polar Premium Clear, для підвищення довговічності та стійкості графіки до погодних умов. Завдяки високому ступеню опору міграції пластифікатора Weathershield має мін. усадку та запах і рекомендується для захисту зовнішньої реклами або інтер’єрного друку у випадках, коли потрібна максимальна захист від впливу УФ-лучів. УФ-стабілізатори на лицьовій стороні плівки та клей із захистом від УФ-випромінювання забезпечують довговічність кольорових відбитків та самої плівки.

Термін служби 7 років на відкритому повітрі та висока вогнестійкість дають змогу використовувати плівку Weathershield у громадських місцях.