Під час саміту учасники ознайомилися із новітніми технічними розробками. Результати проведеного опитування керівників виробництв показали, що, на думку 70,5% респондентів, у 2022 р. виручка зросте порівняно з 2021 р., 19,7% очікують падіння виручки, а 9,8% вважають, що вона залишиться без змін.

Серед факторів отримання економії учасники відзначили високий рівень оптимізації та автоматизації процесів, залучення висококваліфікованого персоналу та автоматичне налаштування подачі фарби як можливість більшої автоматизації при одночасному підвищенні якості та прискоренні випуску продукції.

На думку видавців, потрібна консолідація, проте їй заважає використання газетного друку кількох різних форматів. Усіх учасників саміту запросили виробники обладнання чи представники WAN-IFRA. Для кожного учасника було складено план зустрічей із виробниками. Ця система виявилася дуже ефективною для професіоналів газетного виробництва. Організатори розробляють плани проведення аналогічного заходу у жовтні 2022 р.