Технічний директор ColorLogic GmbH Торстен Браун та засновник компанії Барбара Браун-Мец

Нещодавно ПЗ ColorLogic отримало престижну нагороду Pinnacle Product Award 2021 року від PRINTING United.

Генеральний директор Hybrid Software Group Майк Роттенборн: «Наш Harlequin RIP є лідером ринку за швидкістю та якістю цифрового друку та використовується багатьма провідними OEM-виробниками, але його управління кольором історично було побудовано навколо 4-колірного процесу CMYK. Оскільки виробництво етикетки та паковання переходить на цифровий друк, потрібні потужніші 7-кольорові друкарські пристрої для забезпечення точної відповідності фірмовим кольорам. ColorLogic давно визнана лідером у галузі управління кольором у моделях з розширеним охопленням, і її інструменти забезпечують ідеальне поєднання швидкості та якості для цих вимогливих додатків. ColorLogic стане п’ятою компанією у групі Hybrid Software Group, приєднавшись до Global Graphics Software, HYBRID Software, Meteor Inkjet та Xitron, і її продукти та технології покращать пропозиції всіх цих компаній».

Барбара Браун-Метц, засновник і генеральний директор ColorLogic, додає: «Я заснувала ColorLogic майже 20 років тому, і разом із моєю чудовою командою ми з гордістю можемо сказати, що є провідними розробниками висококласних технологій управління кольором. Ми маємо чудові продукти, які використовуються у щоденному виробництві друкованої продукції по всьому світу, а також численних партнерів, які використовують наші технології для розробки видатних продуктів на їхній основі.

Для забезпечення майбутнього розвитку наших продуктів ми вирішили об’єднати зусилля з Hybrid Software Group PLC. Це дасть змогу зростати та виділяти ресурси для задоволення майбутніх потреб».