З 2018 року друкарня успішно експлуатує єдиний з України ВШРА DUPLO iSaddle. У нову лінію входить брошурувальник нового покоління 600i — автоматичний пристрій, що виконує скріплення дротом, фальцювання та обрізування з трьох боків із застосуванням ультразвукової технології. Брошурувальник працює у лінію з баштовим підбирачем DSC-10/60i, буклетмейкером DBM-600i, тримерами фронтального підрізування DBM-600T і (новітня розробка DUPLO!) модулем двобічного підрізування DKTS-200.

Новий DKTS-200 повністю замінив тример DKT-200 і в поєднанні з брошувальними лініями DBM-600T (фронтальна підрізка) або DBMS-T (підрізування верхнього та нижнього краю) є  повноцінним рішеннмя для підрізування буклетів з трьох боків. Опціонально з тримерами постачаються ножі для різання по центру шириною 6 мм і 8 мм, за допомогою яких можна виготовляти брошури-двійники малого формату, збільшуючи продуктивність лінії у два рази.

Особливості тримера DKTS-200 (з опціональним ножем для центрального різу):

  • абсолютно нова конструкція;
  • високий ступінь надійності і збільшений ресурс всіх механізмів;
  • можливість роботи з обкладинкою щільністю до 350 м2;
  • потужна система аспірації для видалення паперових обрізків із зони розташування ножів;
  • обрізка зі зміщенням для накладу, надрукованого не по центру, тепер входить до стандартної комплектації;
  • легкий доступ оператора до ключових вузлів і модулів;
  • високий ступінь автоматизації при виконанні робіт з частим переналагодженням з формату на формат;
  • вдосконалена система виведення готових буклетів на довгий конвеєр.

Новинка 600i повністю замінила DUPLO 500i Booklet System, раніше встановлену на ринках Європи, Близького і Середнього Сходу, Африки в кількості понад 2300 ліній (!). У лінії 600i додано можливість роботи з форматом A4 альбомного формату, полегшено процес налаштування, підвищено точність та оптимізовано контролер на базі PC, що дає тепер змогу створювати та зберігати налаштування для необмеженої кількості замовлень. Зміна замовлення тепер триває менше хвилини, а швидкість може досягати до 5200 буклетів/год. або навіть 9000 букл./год. (двійників).