Раніше налаштування експозиції на світлодіодних пристроях доводилося коригувати або для більш високої якості, або для більш короткого терміну експонування. Пластини Cyrel Lightning цього не потребують, оскільки були розроблені з нуля з урахуванням характеристик експонування УФ-світлодіодами.

«У пластинах Cyrel Lightning використовуються хімічний склад з індивідуалізованими профілями УФ-випромінювання для досягнення гнучкості між поверхневою та повною полімеризацією. Це забезпечує збалансоване затвердіння, яке може бути адаптоване до унікальної динаміки послідовного запису зображення світлодіодами. Водночас вони забезпечують достатній ступінь повного затвердіння завдяки точно налаштованому профілю поглинання УФ-випромінювання», — каже Суніті Муджу, глобальний технологічний лідер в DuPont.

Cyrel LSH — перша з нової лінійки фотополімерних пластин — буде доступна в товщині 045 і 067 (1,14 і 1,7 мм). Ця сольвентна пластина постачається з сертифікованими параметрами експонування у новому ПЗ Esko XPS Crystal.

Cyrel LSH — тверда пластина з гладкою поверхнею, що підходить для мікрорастрування поверхні й оптимізована для широкого спектра субстратів і друку накладів гнучкого паковання та етикеток, а також для друку на папері. Час виготовлення форми на пластині Cyrel LSH може бути на 42% меншим в порівнянні з пластиною DPR.