Ця серія з чотирьох моделей забезпечує можливість друку яскравими неоновими кольорами. В рамках фірмової технології Canon Radiant Infusion флуоресцентні рожеві чорнила наносяться на поверхню паперу разом з іншими чорнилами для створення яскравих і м’яких кольорів у фотозображеннях. Чорнила Fluorescent Pink також можуть використовуватися для виділення певних областей об’єктів і тексту флуоресцентним кольором.

Технологія Radiant Infusion також інтегрована в програмне забезпечення PosterArtist Lite.

«Ми з гордістю повідомляємо, що серія imagePROGRAF GP отримала першу в світі ліцензію PANTONE Calibrated для PANTONE PASTELS & NEONS GUIDE Coated 3, що містить популярні флуоресцентні та пастельні кольори», — заявив Іен Пайк, директор з ліцензування та розвитку бізнесу Pantone/X-Rite.

Моделі imagePROGRAF GP-2000/4000 оснащено 10-кольоровим набором чорнил, вони забезпечують покриття 99% кольорів PANTONE FORMULA GUIDE Solid Coated при використанні паперу Photo Paper Pro Premium Platinum. Ці моделі також оснащено вбудованим мультисенсорним датчиком, який допомагає забезпечити просте й економічне калібрування для узгодженої передачі кольору.

Крім того, принтери оснащено системою роботи з носіями, яка автоматично подає папір і визначає довжину, ширину та тип носія при приміщенні рулону в принтер. Принтери imagePROGRAF GP-200/300 друкують п’ятикольоровим набором чорнил, вкл. флуоресцентні рожеві.

Серія IMAGEPROGRAF GP доступна для замовлення з 1 жовтня, початок поставок планується в листопаді 2021 року.

* станом на 27.09.2021 згідно з дослідженнями Canon серед основних виробників широкоформатних струменевих принтерів з пігментними чорнилами (за винятком систем сублімаційного перенесення).