Це дає змогу виконувати широкий спектр оздоблювальних робіт від тонких металізованих написів до точкових виділень з глянсовою поверхнею і лакування зображень великої площі з текстурою.

Edelmann Group є постачальником високоякісного картонного та паперового паковання для медичних, косметичних і споживчих брендів. Вольфрам Хан, менеджер з глобального розвитку бізнесу Edelmann Group, пояснив: «Edelmann Group розроблє інноваційні та стійкі пакувальні рішення з картону та паперу з дотриманням найвищих стандартів якості. DM-Maxliner 3D встановлює нові стандарти з точки зору дизайну та ефективності процесу. Ця система пропонує практично необмежені можливості обробки і тому ідеально підходить для створення орієнтованого на майбутнє широкого асортименту продукції».

В останні роки Kurz працювала над розширенням портфеля систем в галузі цифрової обробки та постійно оптимізувала їх в тісній співпраці з клієнтами. Крім автономних систем, компанія розробляє оздоблювальні пристрої, які можуть бути інтегровані в існуючі друкарські системи.