Просте переналагодження для виготовлення буклетів ф. від 105×75 мм (після обрізки) до 356×305 мм (до обрізки) не потребує механічних переналаштувань і займає лічені хвилини. Серед додаткових переваг iSaddle 5.0 — вакуумні системи подачі аркушів, що дають змогу налаштувати кожен лоток під певний тип листів, підбирати та подавати цифрові й офсетні відбитки без пошкоджень зображення.

Ще одна перевага iSaddle 5.0 — здатність виготовляти широкий асортимент буклетів завт. до 3 мм з обробкою без використання дорогих фінішних рішень. Поряд з традиційними буклетами, лінія iSaddle 5.0, що має продуктивність до 5000 екз./год, дає змогу виготовляти обкладинки з клапанами та буклети з листів шести різних форматів в кожному.

Хоча ВШРА розроблявся для виготовлення продукції малими накладами, він здатен впоратися з інтенсивними виробничими навантаженнями. Новий двоножовий тример DKTS-200 може виконати підрізування виробу з трьох боків, а також подвійним ножем розділити привертку на дві. У такий спосіб можна виготовляти брошури-двійники.