Швидкісні можливості суперпресса відповідають рівню очікувань: 18 тис. відб. на год. з форматом аркуша 75×105 см більш ніж достатньо, щоб укластися в будь-які терміни на будь-якому накладі.

Про прискорення процесів дбає весь програмний потенціал: технологія Parallel Make-ready скорочує час налагодження, Smart Sequence забезпечує управління потоком завдань, A-APC відповідає за швидку зміну форм, є також функції контролю фарбових зон, щільності друку і спектрофотометрического контролю PDC-SX.

Можливість використання УФ-фарб стала одним з найбільш значних змін у процесі друку. УФ-фарби миттєво закріплюються сушарками, що дає змогу друкарській машині працювати на більш високих швидкостях. Крім того, після восьмої секції інтегровано пристрій для нанесення покриттів, який може застосовувати УФ- або офсетні лаки для поліпшення та захисту відбитків.

Віце-президент Sheridan Пол Лой називає придбання інноваційної Komori історичним кроком: «Ми раді стати першою виробничою площадкою, де встановлено ​​цю машину. Вона стала важливим доповненням до нашого парку листових машин і значно збільшила продуктивність, дозволивши відповідати очікуванням наших клієнтів за якістю та швидкістю виконання замовлень. Наша материнська компанія, CJK Group Inc., прагне купувати краще та новітнє обладнання та технології для своїх поліграфічних підприємств».

Упевнений у вірності вибору й Марк Мілборн, виконавчий віце-президент з продажу і обслуговування Komori America. «Нова друкарська машина серії GLX ще більше зміцнить бездоганну репутацію Sheridan як постачальника друкованих послуг, завдяки індивідуальним налаштуванням, дає змогу великому виробництву залучати короткі наклади та перевершувати очікування клієнтів з оперативності їхнього виробництва».