Машина LP350, яка перебуває в стадії остаточної розробки та планується до випуску на початку 2022 р., призначена для ринку коротких накладів високоякісної етикетки. Завдяки поєднанню нещодавно розроблених УФ-чорнил і потужного струменевого друкувального механізму, нова машина пропонує оптимальне поєднання продуктивності та якості, доступне на ринку цифрових етикеточних машин. Завдяки використанню CMYK, а також помаранчевих і фіолетових чорнил, LP350 здатна охопити 94% кольорової палітри Pantone.

Подвоєні канали нанесення білих чорнил забезпечують високу покривельну здатність. Завдяки можливості друку з роздільною здатністю 600×600 dpi з 4 градаціями сірого, LP350 забезпечує чудову продуктивність, даючи змогу друкувати зі швидкістю до 50 м/хв. незалежно від кількості кольорів або типу підкладки.

Друкарська машина буде доступна з шириною друку 22 і 33 см. Принтер LP350 оснащено нещодавно розробленими УФ-чорнилами, яким властиві міцність поверхні, світлостійкість, водо- і хімічна стійкість.

Чорнила також забезпечують чудову відтворюваність, щільність і яскравість друку і можуть використовуватися з різними поширеними матеріалами для етикеток (прозорі плівки, фольга, металізовані матеріали та папір з покриттям і без покриття).

Першу машину буде встановлено ​​в Graphics Innovation Hub в Іллінойсі до кінця 2021 р., і незабаром після цього вона буде доступна для демонстрації та тестування.