Угода підлягає звичайним умовам закриття, вкл. схвалення регулюючих органів. Її умови не розголошуються. Після завершення угоди Раду директорів XSYS очолять: Антуан Фейді в якості генерального директора, Дагмар Шмідт в якості головного операційного директора та Мартін Зауер в якості фінансового директора.

На посаді генерального директора Flint Group Антуана Фейді змінить Стів Драйден. «Угода з Lone Star — наступний логічний крок для Flint Group і XSYS. Вона дасть змогу XSYS розвиватися як найкращому в своєму класі постачальнику комплексних рішень для додрукарської підготовки у флексографічному та високому друці з індивідуальними рішеннями для кожного сегмента ринку. Ми сподіваємося на співпрацю з Lone Star, чий досвід буде дуже корисним для подальшого розвитку XSYS», — зазначив Фейд.

За словами нового генерального директора Flint Group Стіва Драйдена, завдяки цій угоді будуть створені дві спеціалізовані управлінські групи з поглибленим стратегічним та операційним фокусом. Flint Group отримає можливість і надалі інвестувати у структурно зростаючі сегменти витратних матеріалів для друку на папері та картоні, а також виготовлення гнучкого паковання й етикетки традиційними та цифровими способами.