Burger Druck працює в галузі комерційного друку впродовж останніх 30 років. Компанія об’єднала переваги цифрового та офсетного друку на своєму підприємстві в Південно-Західній Німеччині для друку каталогів, брошур, матеріалів для прямої поштової розсилки. Компанія також успішно виробляє паковання та продовжує розширювати асортимент продукції, надаючи клієнтам послуги єдиного центру друку.

Дірк Бургер додає: «Ми вважаємо, що друкарська машина Scodix Ultra 5000 ідеально підходить для наших друкарських машин HP Indigo 12000 і Heidelberg CX 102 LE-UV, гарантуючи високу якість ошляхетнення друкованої продукції. Працюючи з крейдованими та некрейдованими паперами та картонами, а також маючи широкий спектр можливостей цифрового ошляхетнення із застосуванням лаку та фольги, ми можемо запропонувати нашим клієнтам гнучкість плюс розкішну якість за доступною ціною»!

На думку Scodix, цифрові друкарські машини Scodix Ultra — кращий вибір для друкарень, оскільки вони отримують змогу оздоблювати короткі наклади, виходити на нові ринки й пропонувати послуги з доданою вартістю, які розширюють можливості брендів.

Scodix Ultra 5000 оснащено спеціальними можливостями для роботи з великою кількістю матеріалів. Можливість друкувати на щільному папері та працювати з пристроєм подачі піддонів та укладальником задовольняє критичні потреби виробничої поліграфічної фабрики. Scodix Ultra 5000 має збільшений формат аркуша — 800х600 мм і здатний працювати з картонами завтовшки до 2 мм. Підтримує весь спектр ефектів ошляхетнення Scodix з цифрового фольгування та нанесення лаку.