Tecnoform було засновано в 1977 р.; компанія спочатку спеціалізувалася на виробництві термоформованного пластикового паковання. З початку 2000 рр. Tecnoform є одним з основних європейських виробників паковання для косметичних та модних товарів. Також Tecnoform постачає рішення виробникам продуктів харчування, фокусуючись на люксових товарах, яким потрібне інноваційне, продумане та впізнаване паковання.

Бізнес NewCo, що нещодавно відокремився від Tecnoform, фокусується на розробці інноваційних та екологічно чистих пакувальних рішень, які могли б замінити пластик, а також технологій його виробництва.

Наразі у компанії вже є технологія випуску термоформованих ложементів та інших внутрішніх елементів паковання з целюлозних волокон, що біорозкладаються.

Спочатку NewCo планує запропонувати свою продукцію виробникам косметичних і парфумерних товарів, а згодом вийти і в інші сегменти ринку. Впродовж 2-3 років Fedrigoni розраховує довести річний обіг NewCo до €25 млн. Це вже шосте придбання Fedrigoni за менш ніж три роки.