Серія ZenCode є частиною нещодавно анонсованої лінійки ONECode фарб і лаків на основі розчинників. Спеціальні кольорові та білі фарби ZenCode на основі розчинників, а також одно- та двокомпонентні лаки можуть використовуватися для глибокого та флексографічного друку, в т.ч. з розширеним колірним охопленням.

Ця серія підходить для друку паковання без прямого контакту з їжею та для виготовлення високоякісних ламинатів, рукавної та термозбіжної етикетки. Інститут інновацій у галузі продуктів Cradle to Cradle — некомерційна організація, створена для масштабних перетворень у способах виробництва товарів. Його місія — забезпечувати постійне вдосконалення стандартів якості, щоб спонукати виробників і дизайнерів продукції до створення безпечних і корисних для здоров’я продуктів усіх типів для всього світу.

Cradle to Cradle проводить контекстну оцінку матеріалів, засновану на ідентифікації хімічної небезпеки та якісних аспектів їхнього впливу під час виробництва, використання та утилізації продукту.

Комітет дійшов висновку, що всі матеріали ZenCode оптимальні або прийнятні для використання відповідно до визначення Інституту інновацій Cradle to Cradle і не містять будь-яких проблематичних компонентів, у т.ч. хімікатів із заборонених переліків, що перевищують припустимі порогові значення; канцерогенів, мутагенів або токсичних речовин, що впливають на репродуктивні функції.

Лінійка також відповідає вимогам Стандарту на викиди летючих органічних сполук. Продукти ZenCode в Європі також були схвалені для компостування компанією OK Compost і сертифіковані для процесу Cadel Deinking з видалення друкованого зображення з плівки.