Участь «Мегатрейд» у виставці – це певною мірою квінтесенція зусиль компанії у поліграфічному напрямку. Компанія поступово розширює портфель пропозицій та коло партнерів (і це зрозуміло, бо клієнтів за напрямком Ricoh стає дедалі більше, тож чому б компанії не співпрацювати з ними за іншими напрямками).

Нагадаємо, що «Мегатрейд» є офіційним представником в України концерну Plockmatic та компаній, що входять до його складу (Morgana, Watkiss, KGS). Торік укладено угоду про співпрацю з виробником рішень для виготовлення календарної продукції UPG (першу лінію вже інстальовано у київській друкарні «Ультрадрук»), компанією Uchida (виробником інтелектуальних порізчиків серії AeroCut), китайським виробником різальних плотерів iEcho. Цього року коло партнерів поповнила іспанська компанія Tauler (виробник ламінаторів, один з яких власне демонструватиметься на Rema Days Kyiv), ведуться перемовини ще з декількома компаніями, що пропонують післядрукарське устаткування для різних сегментів поліграфії (різальне, комплектувальне обладнання, біндери, устаткування для вибіркового лакування, автоматичної обробки підібраних блоків тощо).

Владислав Швецов, керівник напрямку Ricoh компанії «Мегатрейд» підкреслює: «У кожному з напрямків поліграфії компанія «Мегатрейд» прагне представляти декілька брендів (умовно кажучи, класів «А» та «Б»). Розширення портфоліо — поступовий процес, бо укласти контракт можна швидко, але підготувати інфраструктуру, навчити сервісних інженерів, налагодити логістику, тримати зразки устаткування в демозалі – все це потребує часу. Тому найближчим часом ми нарощуватимемо сервісні компетенції за додатковими напрямками. Найважливіше завдання, щоб клієнтам подобалося працювати з «Мегатрейд», а ми задовольняли їхні вимоги з сервісу».

 

На Rema Days Kyiv «Мегатрейд» продемонструє дві ЦДМ свого стратегічного партнера компанії Ricoh:

  • справжній бестселер продажів — Ricoh Pro C7200X з новими кольорами (золото та срібло). Лише останнім часом ці ЦДМ встановлено у друкарнях Cresco, Sky Solution, Overprint. Важливий акцент буде зроблено на тому, як застосовувати додаткові кольори (зокрема, металіки) на ринку України. Безпосередньо під час виставки на стенді відбуватиметься друк паковання, з подальшою постдрукарською обробкою на іншому представленому на стенді обладнанні (ламінатор Tauler Smart B3 Matic та бігувальний пристрій Morgana AutoCreaser Pro 33A);
  • ЦДМ початкового рівня Ricoh Ricoh Pro C5300S, переваги якого вже встигли оцінити чисельні друкарні в Україні («AMG», «Арбуз», «Антураж-А», «Оптима Принт», РА Gold Future, «Деоніс», PrintMarket та інші). Ці ЦДМ мають цілком конкурентну вартість кліку, а постачальник пропонує досить вигідні умови продажу.

Також буде продемонстровано текстильний принтер початкового рівня Ricoh Ri 100 – компактний пристрій «все в одному» для друку екосумок, футболок та іншої продукції.

 

На стенді компанії «Мегатрейд» буде представлено й ламінатор Tauler Smart B3 Matic з автоподатчиком та опцією фольгування. В рамках єдиного технологічного циклу фахівці «Мегатрейд» продемонструють процес ламінування відбитків ЦДМ Ricoh та нанесення на них фольги.

Далі відбуватиметься післядрукарська обробка відбитків на пристрої Morgana AutoCreaser Pro 33A.

Безумовно, увагу відвідувачів Rema Days Kyiv викличе ще один бестселер — різальний плотер iEcho PK 0604 Plus у максимальній комплектації, з можливістю зчитування QR-кодів з параметрами завдання та і з вбудованим монітором.

Постачання різальних плотерів iEcho – новий, але досить успішний напрямок у діяльності «Мегатрейд». Сьогодні близько десяти плотерів iEcho PK 0705 та PK 0604 або вже інстальовані, або прямують до своїх клієнтів (серед замовників – добре відомі на ринку компанії New Media, Sky Solutions, «Тотем», «Ультрадрук», «Фастпринт»).

На стенді «Мегатрейд» працюватимуть партнери компанії – «Тотем» (Дніпро) та «Технотрейд С» (Одеса), а також представники вендорів — компаній Tauler та Morgana.

Компанія «Мегатрейд» запрошує відвідати свій стенд (D2) на на виставці Rema Days Kyiv (Міжнародний виставкой центр, Броварський просп., 15), павільйон 4, вхід 4В.