Там, де безсила астрологія та навіть магія, Kao Collins пропонує сервіс під назвою InkAnswers. Цей комплексний інструмент онлайн-підбору чорнил під певні модифікації друкувальних голівок, матеріали та завдання допомагає вибрати чорнила з широкого спектру рішень Kao Collins.

Відштовхуючись від характеристик друкувальних голівок і носіїв, сервіс InkAnswers спрощує процес визначення найбільш придатних чорнил у кожному конкретному випадку. Параметри запиту можна розширити або відфільтрувати, враховуючи стійкість і міграцію чорнил, скорочення часу простою принтера і багато іншого.

Також Kao Collins пропонує розробку рецептури і виготовлення чорнила на замовлення під специфічні завдання замовників.

Kao Collins заснована в 1990 р. і є підрозділом японської корпорації Kao Group, міжнародного лідера у виробництві хімічних компонентів і косметики. Спеціалізація Kao Collins — розробка інноваційних рішень для комерційного та промислової струминного друку, створення і реалізація чорнил, сумісних з друкувальними системами основних світових брендів: Fujifilm Dimatix, HP, Kodak, Konica Minolta, Kyocera, Funai, Panasonic, Ricoh, SII Printek, Xaar.