У 2019 р. компанія святкувала 140-літній ювілей, торік проведенню конференції завадила пандемія, а цього року захід відбувся у віртуальному форматі — у ньому взяли участь більше сотні професіоналів з 31 країни.

Директор з продажів WEILBURGER Graphics Арно Дюрр і керівник технічної служби компанії Бастіан Пінзеншаум після представлення компанії та вичерпної інформації про аспекти захисту довкілля та заходи, що вживаються для поліпшення клімату, офіційно оголосили про відновлення інвестиційних заходів на заводі в Герхардсхофені.

Поряд з успішним оновленням заводу в секторі дисперсійних лаків, компанія також запустила нові потужності з виробництва УФ-лаків і повністю введе їх в експлуатацію до кінця цього року. Таким чином, WEILBURGER Graphics GmbH вироблятиме водно-дисперсійні лаки та клеї, а також УФ-лаки на двох найсучасніших виробничих лініях в світі.

Елементом шоу став охолоджувач для напоїв Franconian Coolness, який вже презентувався раніше. Основним продуктом в ньому є нове бар’єрне покриття Senolith WB Barrier Coating FP Plus 350025, яке також отримало сертифікат для прямого контакту з харчовими продуктами. Це означає, що його можна використовувати як екологічно чисту заміну поліетиленових покриттів, наприклад, для заморожених продуктів.

На закінчення Бастіан Пінзеншаум представив нещодавно випущену коробку зразків від WEILBURGER Graphics, який містить 24 складні коробки, виготовлені офсетним способом з використанням найбільш важливих оздоблювальних лаків компанії, а також книгу зразків лаків Senoscreen з 30 обраними лаками для трафаретного друку. Коробка, а також вкладка, потрібна для зберігання зразків, виготовлені методом прямого городруку з використанням високоякісної серії фарб Senoflex WB.