Artron — провідна китайська поліграфічна компанія в галузі друку книг і каталогів з мистецтва та культури. Також компанія виробляє паковання та супутню продукцію. За час своєї роботи група надала послуги понад 94000 художників, 796 музеям, 1108 видавництвам, 5168 галереям, 984 арт-аукціону і 80 мільйонам колекціонерів по всьому світу. Мережа Artron.Net, заснована в жовтні 2000 року, включає всесвітньо відомий портал китайських творів мистецтва та найбільшу в Китаї платформу комплексних мистецьких послуг. Посідаючи перше за відвідуваністю місце серед світових арт-сайтів, платформа має 3,82 млн професійних учасників і 8,9 млн переглядів на добу.

Впродовж 25 років Artron і Komori співпрацюють в галузі друку. У друкарнях групи Artron працюють як офсетні, так і цифрові друкарські машини Komori, зокрема три ЦПМ Impremia IS29.

Конкуренція у пакувальної промисловості в останні роки посилилася, тому застосування офсетного друку на пакованні має розвиватися в напрямку більших форматів. Тільки так можна підвищити ефективність і знизити витрати. Завдяки використанню технологій Komori, цифрова офсетна друкарська машина Impremia NS40 забезпечує швидкість друку 6500 аркушів B1 на годину.