З моменту випуску в січні 2021 р. серія машин VersaUV LEC2 набула популярності серед фахівців з виготовлення графіки та прототипів паковання. Тепер можливості цих універсальних машин стали ще ширшими завдяки появі помаранчевих і червоних чорнил EUV5, які поповнили комплект, що складається з чорнил у конфігурації CMYK, білих чорнил, лаку та праймера.

Використання чорнила в конфігурації, що включає помаранчевий і червоний колір — це ідеальне рішення для поліграфічних підприємств, які виготовляють графіку для брендів, що потребують бездоганної передачі фірмових кольорів у друці. Нова, розширена гамма відтінків також допоможе постачальникам поліграфічних послуг зробити свою друковану продукцію — наприклад, вивіски з підсвічуванням, зображення на полотні та предмети декору — ще більш ефектною.

Чорнила EUV5 з сертифікацією GREENGUARD GOLD, придатні для виробництва різноманітної друкованої продукції, дають змогу виготовляти високоякісну графіку на будь-якій швидкості друку та відрізняються чудовим ступенем адгезії при нанесенні практично на будь-які матеріали. Також через популярність додаткового столу ET-30, який забезпечує стійкість при подачі більш жорстких матеріалів, наприклад, картону для виготовлення прототипів паковання, компанія Roland DG оголосила про випуск нового допоміжного пристосування ЕТ-64.

Цей стіл, придатний для використання з принтером LEC2-640, підходить для обробки різних видів картону в ф. до В1, що застосовується для виготовлення складних коробок.