Новинки поступово замінять моделі серії Acuity, що випускаються з 2007 р., й кількість інсталяцій яких по всьому світу перевищила 1800. Випуску нової серії передував трирічний період інтенсивних досліджень і розробок.

Першими моделями у новій серії стали рулонний Acuity Ultra R2 та планшетний Acuity Prime.

Принтер Acuity Ultra R2 — повністю перероблена та значно поліпшена версія Acuity Ultra надширокого формату. Він пропонується з шириною друку 3,2 і 5 м. Закрита конструкція усуває проникнення денного світла, усуваючи потребу світлової завіси. Чорнила подаються з боку обслуговування принтера, тому оператори отримали більш легкий доступ до потрібних вузлів і більше місця для виконання рутинних завдань.

Окремий охолоджувальний блок, що постачався з Acuity Ultra, тепер інтегровано у конструкцію Acuity Ultra R2. Як і Acuity Ultra, R2 пропонується в різних колірних конфігураціях до восьми каналів. У стандартній комплектації його оснащено традиційними УФ-сушарками, проте можна придбати і світлодіодну версію.

Принтер Acuity Prime формату 254x127 см підходить для друку на жорстких і гнучких матеріалах. Високоякісна система світлодіодного затвердіння з повітряним охолодженням замінила дорогу систему водяного охолодження. Однофазне джерело живлення Prime на 25 А допомагає звести експлуатаційні витрати до мінімуму. В обох новинках використовуються нові УФ-чорнила Fujifilm Uvijet HM з розширеним колірним охопленням.

Адгезію до складних матеріалів покращує новий праймер, який можна наносити в автоматичному режимі. Acuity Prime може задруковувати матеріали завтовшки до 51 мм. Він пропонується в колірній конфігурації «CMYK + білий + прозорий + праймер».

Штифтами для позиціонування матеріалу на друкарському столі можна керувати одним натисканням кнопки, що підвищує продуктивність роботи та зручність оператора. Чорнила в пакетах легко замінити, а індикація попереджає оператора про низький рівень чорнил.