Cimpress — материнська компанія відомих Web-to-Print сервісів Vistaprint, Pixartprinting, National Pen, WIRmachenDRUCK тощо. Ключова ідея стратегії компанії — масова кастомизация. Щодня компанії Cimpress обслуговують десятки мільйонів клієнтів, яким потрібні персоналізована фотопродукція, листівки, календарі, рекламні матеріали і багато іншого.

Cimpress є найбільшим у світі користувачем ЦДМ HP Indigo. HP Indigo 100K Digital Press — чотириколірна листова машина ф. В2 для друку комерційної продукції зі швидкістю до 6000 л./год. в режимі EPM. Це перша машина в Series 5 і найпродуктивніша цифрова друкарська машина ф. В2 в світі. Вона розрахована на друк понад мільйон двосторонніх аркушів ф. B2 на місяць.

Більше половини таких машин, замовлених Cimpres, будуть інстальовані в 2021 році. Раніше нова модель пройшла суворе тестування на європейських майданчиках Cimpress під час святкового сезону в 2020-м.

«В останнє десятиліття ЦДМ HP були ключовим інструментом нашого зростання, не лише в плані обсягів, але також і можливостей, — заявив засновник і генеральний директор Cimpress Роберт Кін. — Ми віримо в наше постійне співробітництво, яке дозволить зміцнити засновану на більш низьких виробничих витратах конкурентоспроможність, а також продовжити вражати замовників по всьому світу».