Пластина nyloflex FTM Digital середньої твердості з гладкою поверхнею забезпечує, за словами виробника, добре відтворення складних растрових зображень. Пластину можна експонувати в існуючих системах з ртутним або світлодіодним УФ-випромінюванням. Виробник заявляє, що інноваційна технологія отримання плоскої растрової точки забезпечує мінімальне зношування друкувальних елементів і значно менше розтискування у порівнянні з формами з круглої точкою.

Отже, значно збільшується час безвідмовної роботи друкарської машини, скорочуються витрати та відходи на прилагодження. Завдяки покращеній різкості цяток, nyloflex FTM Digital забезпечує чіткість зображень на світлих ділянках і високу оптичну щільність сумішевих кольорів.

Nyloflex FTM Digital є аналогом пластини nyloflex ACT Digital і здатна замінити дві пластини — тверду nyloflex ACE UP і nyloflex ACT середньої твердості, які друкарні нерідко поєднують для досягнення оптимальної якості друку. Додатковою перевагою нової пластини є менше заповнення фарбою проміжних елементів, що підвищує коефіцієнт ефективності друкарської машини.

Цифрові пластини nyloflex FTM завтовшки від 1,14 до 2,84 мм надійдуть у продаж з 31 травня 2021 року.