Нові чорнила дають змогу друкувати на широкому спектрі поверхонь, не містять нікелю та VOC, відповідають нормам CPSIA (Закон США про поліпшення безпеки споживчих товарів). Ці важливі стандарти безпеки створюють нові, потенційно прибуткові можливості для користувачів LEF2, включаючи вихід на ринок персоналізації та налаштування іграшок.

Чорнила V-BOND не лише чудово підходять для друку на дитячих іграшках, вони також ідеальні для прямого друку на шкільному приладді, канцелярських товарах, ювелірних виробах і модних речах, засобах гігієни, навушниках та електронних аксесуарах, кулінарних виробах, товарах для домашніх тварин та інших поверхнях.

Чорнила V-BOND, що випускаються у кольорах CMYK, а також у білому кольорі та у вигляді лаку, можна поєднувати з профілями True Rich Color 2 від Roland DG для більш широкої кольорової гами та насиченої, яскравої графіки. Білі чорнила з високими ступенем непрозорості, які не містить фталатів, ідеально підходять для друку насичених щільних кольорів на прозорих матеріалах, тоді як лак дає змогу користувачам створювати унікальні текстурні ефекти на відбитках.

Користувачі оцінять економічну ефективність чорнил V-BOND, а також їхню довговічність та стійкість до подряпин. Ці довговічні чорнила дають змогу безпечно та ефективно друкувати на пластмасі, акрилі, матовому металі, папері, кераміці та багатьох інших матеріалах. «Нові чорнила V-BOND безпечні для інтер’єрної графіки, і вони створені для того, щоб найкраще відтворити потенціал принтерів серії LEF2, — сказав Джей Робертс, менеджер з УФ-принтерів Roland DGA. — Але, найголовніше — чорнила значно розширюють всесвіт персоналізації та налаштування для кінцевих користувачів. Оскільки V-BOND відповідають найсуворішим вимогам безпеки, вони неперевершені для налаштування іграшок та інших дитячих товарів, створення виробів зі шрифтом Брайля та багатьох інших виробів».

Чорнила пропонуються у картриджах об’ємом 500 мл або 220 мл (білий доступний лише в в 220 мл).