Ці виробничі можливості дадуть змогу ASOS та Fashion-Enter Ltd. накладати малюнки на декілька тканин одним натисканням кнопки за допомогою екологічного виробничого процесу, який виключає типові процеси фарбування.

«Застосування таких інноваційних технологій, як Kornit Presto, є життєво важливим, якщо ми хочемо зменшити вплив моди на весь ланцюжок постачань, відповідно до цілей нашої програми «Fashion with Integrity, — говорить Саймон Платтс, відповідальний директор з постчання в ASOS. – Завдяки вдосконаленому процесу друку ми можемо вивчити весь потенціал цієї інноваційної технології, ще більше розширити нашу здатність швидко реагувати на сезонні зміни попиту та застосовувати більш ефективні виробничі процеси».

«Майбутнє моди визначатиметься електронною комерцією та споживачами, які потребуватимуть необмежених засобів самовираження та здійснюватимуть покупки лише пов’язані з брендами, що відповідають їх цінностям, — говорить Кріс Гов’є, керуючий директор KDEU. — Kornit Digital є технологічним партнером для брендів, які хочуть задовольнити ці потреби та покращувати текстильну промисловість шляхом запровадження цифрового виробництва на замовлення, і ми продовжуємо інвестувати в технології, альянси та освіту для досягнення цієї мети».

Технологію друку Kornit Presto компанія Fashion-Enter Ltd. Вважає вдалим вибором для брендів, що відповідають потребам сучасних споживачів та покращують управління ланцюгами поставок та якість одягу.

«Ми працюємо з ASOS з 2008 року і розуміємо їхню прихильність якісному етичному виробництву та оперативному реагуванню на тренді в світі моди, — каже Дженні Холлоуей, генеральний директор Fashion-Enter Ltd. — Спільно з ASOS та Kornit FEL розробить нову концепцію мікрофабрик, яка запобігає відходам, ризикам, обмеженням та забрудненням від поточного застарілого серійного виробництва. Наші клієнти-дизайнери, які користуються послугами студій моди, також отримають вигоду від послуги з дизайну, повністю інтегрованої з принтером Presto. Ми розглядаємо цю унікальну співпрацю як важливу зміну для світу моди».