Prinova

Цей 9 000-тактовий ВШРА ідеальний для малих накладів, утім, як усі універсали, він також розрахований на середні «дистанції». Завдяки інноваційним індивідуальним накладачам лінію можна швидко переналагодити. Крім технології «розумної» організації робочих процесів Motion Control, особливістю машини є нова система камер ASIR PRO. Вона розпізнає та порівнює відбитки за допомогою 1D/2D-коду і/чи співставлення зображень. Це убезпечить від переплутаних сторінок у готовій продукції.

Primera PRO

Застосування технології Motion Control в усіх агрегатах ВШРА істотно прискорює його налагодження, збільшує пропускну здатність (до 14 000 циклів/год) та підвищує рентабельність завдяки швидким та безпомилковим операціям налаштування. Також тут повністю оновлено триножову різальну машину: сервоприводи забезпечують автоматичне центрування блоків незалежно від їхніх формату і товщини.

Publica PRO

Müller Martini вірить у майбутнє високоякісних листівок та брошур, тому випустила нове покоління машин КБС різних класів продуктивності: 12 000 (PRO12), 15 000 (PRO15) та 18 000 (PRO18) циклів/год. Завдяки оптимізованим процесам Publica PRO вражає продуктивністю, якістю і швидкістю переналагодження. Техніка містить численні інновації: обертові сенсорні екрани, система CoPilot (Siemens NX), поліпшений затискний ланцюг, авторегулювання довжини клейової смуги у секції заклеювання корінця, діагонально розташовані диски бічного проклеювання, удосконалений транспортер обкладинок.

SigmaLine III

Попереднє комплектування, варіативне фальцювання, динамічний режим обрізання — цей комплекс призначено для ефективної обробки мінітиражів книжкової продукції. Досі фальцювання в SigmaLine відбувалося за допомогою механічного ножа. Тепер його замінила інноваційна технологія пневмоножа: удар стисненого повітря утворює згин на аркуші. Такий підхід уможливлює якісну роботу на високих швидкостях. Згин акуратніший, виробничих проблем менше. Це значно збільшує продуктивність усієї системи — до 305 м/хв — рекордний показник для устатковання з обробки «цифрових» книжкових блоків! Ще одна новація — режим динамічного обрізання.

Віртуальна експозиція Müller Martini включає і такі перевірені ринком машини, як система КБС Vareo PRO з подавачем форзацного аркуша і ТРМ InfiniTrim, термобіндер Alegro, ниткошвейна машина Ventura MC Digital, книжкова лінія Diamant 60.

Завтра на спеціальному вебінарі компанія розповість про цифрову трансформацію в післядрукарських процесах і наведе приклади успішного використання своїх технологій у друкарнях.