virtual.drupa триватиме до 23 квітня 2021 р. і надасть цінну інформацію про галузеві тенденції та технологічні інновації для розвитку ділового потенціалу учасників.

Активна участь експонентів та відвідувачів з усього світу підкреслює важливість віртуальної події.

У перший день шоу було зафіксовано 222 000 переглядів сторінок експонентів, лише заходи конференц-зони переглянули 7500 відвідувачів. У якості експонентів та партнерів подій virtual.drupa беруть участь провідні світові гравці — Bobst, DuPont de Nemours, Electronics For Imaging, Esko, Fujifilm, Heidelberger Druckmaschinen, HP, IST Metz, Koenig & Bauer, Kodak, Komori, Konica Minolta, Kurz, Kyocera, Landa, Siemens, Stora Enso, Windmöller & Hölscher та Xeikon.

«Ми раді, що взаємодія експонентів та відвідувачів у віртуальному просторі розпочалася настільки позитивно. Вражаюча програма заходів у конференц-зоні та на виставковому просторі, а також комунікація ділових партнерів в рамках Networking Plaza сприймаються дуже добре», - заявила Сабіне Гельдерманн, директор Print Technologies у Messe Düsseldorf.

У перший день virtual.drupa привітальну промову виголосили Президент drupa Клаус Больца-Шюнеманн, а також автор бестселера Wallstreet Journal та партнер з інновацій Майкл Гейл. Згодом відбулися презентації, демонструвалися найкращі кейси та виступали провідні спікери, партнери, асоціації та експоненти. Провідними темами обговорення були «Штучний інтелект» та «Циркулярна економіка», а також останні новинки на ринку. До п’ятниці основна увага заходу буде зосереджена на темах «Залучений споживач» та «Економіка платформ».

В рамках virtual.drupa виступають провідні спікери Джеймс Соммервіль, Габріель Уокер та Майкл Гейл, які діляться своїм досвідом у галузі дизайнерського мислення, стійкості та цифровізації відповідно. Відвідувачі з інших часових поясів, які не змогли стежити за презентаціями в прямому ефірі, матимуть можливість отримати доступ до сесій цілодобово та без вихідних за запитом через Відеобібліотеку, а потім зв’язатись з учасниками для особистого обміну за допомогою функції Matchmaking на Networking Plaza.

Зареєструватися для участі у virtual.drupa ще можна за адресою https://virtual.drupa.com/en/Registration