За словами виробника, перша в світі високошвидкісна (до 68 форм/год) CtP-система Cron 46DD з двома барабанами є однією з найшвидших на ринку. В усіх CtP-системах Cron використовується оптична технологія, яка дає змогу отримати квадратні растрові точки з коефіцієнтом відхилення в розмірах не більше 1% при виконанні частотно-модульованого, амплітудно-модульованого, лінійного та гібридного растрування.

Для серії CtP H + розроблено автозавантажувач з пристроями подачі пластин місткістю до 200, 500 або 1500 пластин.

На виставці компанія також представляє лінійку флексографічних CtP-систем Cron HDI, заснованих на технології офсетних систем Cron з роздільною здатністю 2400, 2540, 4000, 4800, 5080 і 9600 dpi, що дає змогу значно поліпшити якість друку тонких ліній і створювати плавні градієнти.

Cron HDI-400 спеціально розроблено для вузькорулонного друку етикетки та гнучкого паковання; HDI Flexo 600 — для виготовлення етикеток, наліпок і бирок; HDI Flexo Imager 1200 і 1600 — для широкоформатних флексографічних машин; а HDI-2000 — для тиражного широкоформатного виробництва та друку на гофрокартоні.

Систему цифрового регулювання подачі офсетних фарб Cron EZC Lishen, на розробку якої у компанії пішло 6 років, вперше було представлено ​​на drupa 2016. Cron заявляє, що до virtual.drupa випустила більш надійну, стабільну й ефективну флагманську версію 3.0, здатну вирішити проблеми нестабільності кольору у традиційному офсетному друці. Система управляє ступенем відкриття фарбових зон і кутом торкання передавального валика фарбового апарату, за допомогою спеціпльного ПЗ з базою даних для точного розрахунку кількості фарби для друку зображення. Товщина шару фарби на передавальному валику регулюється високоточним цифровим насосом.

При друці паковання Cron EZC автоматично підтримує значення колірної відмінності ΔE в межах 2,0. Розробник запевняє, що Cron EZC Lishen 3.0 підвищує ефективність виробництва більш ніж на 30% і коштує при цьому на 30-50% менше представлених на ринку аналогів.

Серед інших новинок: цифрова офсетна пластина Emerald UV для УФ-друку, що проявляється розчином з низьким вмістом хімічних речовин, і термальна пластина Emerald TP для проявлення без використання хімікатів.