У серії 100 будуть представлені три моделі.

Екосольвентний рулонний принтер Mimaki JV100-160. У принтері використано нещодавно розроблені розчинні екочерніла AS5 із швидким висиханням, доступні як в подвійному 4-кольоровому режимі CMYK, так і в 8-кольоровому режимі (CMYK Lc Lm Or Lk). Крім зменшення зернистості та підвищення деталізації, нові чорнила AS5 мають чудову стійкість до подряпин і довговічність на відкритому повітрі.

УФ-принтер Mimaki UJV100-160 поєднує високу продуктивність, виняткову універсальність і високу швидкість друку. У принтері використовуються недорогі чорнила LUS-190, які миттєво закріплюються УФ-випромінюванням. Завдяки цьому можна прискорити роботу, не чекаючи завершення дегазації після друку. Чорнилами LUS-190 можна друкувати не лише на ПВХ, але й на поверхнях без покриття (ПЕТ і папір).

Сублімаційний текстильний принтер Mimaki TS100-1600 — доступне й якісне рішення для тих, хто хоче спробувати цифровий сублімаційний друк і розширити виробничі потужності. TS100-1600 забезпечує друк шириною 1600 мм зі швидкістю 70 м2/год. в найшвидшому режимі. У ньому використовується літрова ємність для чорнила, що знижує експлуатаційні витрати та дає змогу рідше заправляти чорнила. TS100-1600 рекомендується для таких сфер застосування як мода, друк для дому та інтер’єру, виготовлення текстильних вивісок, спортивного одягу та персоналізованих речей.

Mimaki також представить на virtual drupa дві абсолютно нові друкарські платформи. Підтримуючи технології друку в нестандартних форматах і на спеціальних поверхнях, ці передові рішення відкривають нові можливості застосування в широкоформатному друці та моді. На виставці експерти Mimaki також розкажуть про технології повноколірного 3D-друку та можливості його застосування.