«З першої ж миті, коли я познайомився з Siegwerk, я був вражений тим, наскільки мотиваційною, інноваційною та перспективною є компанія та її працівники, — зазначив Відманн. — Досягнення Siegwerk за останні роки надзвичайні, хоча компанія завжди залишається вірною собі. Я хотів би відкрити нові можливості — для Siegwerk та для її клієнтів».

Однією з важливих стратегій Siegwerk є амбітні плани щодо сталого майбутнього. «Циркулярна економіка є головною трансформаційною силою, яка впливає на кожну галузь, — пояснив Відманн. — Siegwerk має чудові можливості реагувати на це, пропонуючи рішення, які допоможуть клієнтам усунути відходи та скоротити використання цінних світових ресурсів».

У співпраці Siegwerk із замовниками та партнерами Відманн планує спиратися на довготривалі стосунки та довірчу співпрацю, які завжди характеризували сімейний бізнес. Ця тісна співпраця є ключем до майбутньої життєздатності компанії: «Фарби, покриття та основи є тісно взаємопов’язаними компонентами паковання, — каже Відманн. — Разом із замовниками, постачальниками, працівниками та партнерами в галузі виробництва пакування Siegwerk може зробити вагомий внесок у розвиток інноваційної галузі виробництва паковання».

Цінності Siegwerk залишаються незмінними: якість, відповідальність, відкритість, передбачливість та відданість.