Точність суміщення лиця та звороту контролюється за допомогою вбудованої системи відеокамер і QR-кодів. Ця система завжди розпізнає правильне розташування зображення та забезпечує чудовий результат, навіть якщо матеріал не було вирівняно перед друком звороту або він подається в протилежному напрямку.

Інтуїтивно зрозуміле ПЗ Lory полегшує роботу оператора та знижує відсоток помилок. Новий швидкісний УФ-принтер Karibu S з макс. шириною друку 3,4 м також може виконувати двобічний друк. S в його назві означає «швидкість», що досягає 330 м²/год. Висока продуктивність Karibu S досягається завдяки використанню чотирьох друкувальних голівок — по одній на кожен колір.

Як і всі широкоформатні принтери swissQprint, він має 9 колірних каналів з подвійною конфігурацією, тому один канал може використовуватися для білого кольору.

SwissQprint пропонує для своїх рулонних принтерів оптимізовані УФ-чорнила із високими показниками гнучкості та адгезії практично до будь-яких рулонних матеріалів. Вони витримують різання, багаторазове складання та розтягнення матеріалу.

Компанія доповнила асортимент жовтими та рожевими неоновими УФ-чорнилами світлодіодного затвердіння, які вже надійшли у продаж. Вони світяться в «чорному» УФ-спектрі. Один або декілька з дев’яти індивідуально налаштовуваних колірних каналів принтерів swissQprint можуть використовуватися для неонових кольорів.

Дооснащення відбувається «на місці» фахівцями swissQprint або її дилерів.