Supreme Defense Gloss забезпечує невидимий захист від попадання дрібних каменів, від плям, вм’ятин, подряпин, комах та інших пошкоджень, пов’язаних з впливом довкілля. Вдосконалений гідрофобний верхній шар відштовхує воду та бруд, полегшуючи очищення і не вимагаючи особливого догляду, і має виняткову здатність до самовідновлення.

Внутрішній шар з поліуретану забезпечує однорідний зовнішній вигляд і тривалу ударостійкість. А клейовий шар – надійну та безпечну фіксацію на кузові та легке відділення. Крім того, ця плівка з ультрависоким рівнем глянсу та високою прозорістю не жовтіє, не відшаровується і не пузириться, а термін її служби сягає 10 років.

Supreme Defense Gloss доповнила випущені у 2020 р. плівки для захисту фарби — матову Supreme Defense Matte та гібридну neo noir глибокого чорного кольору. Виробник запевняє, що всі три забезпечують ідеально збалансоване обклеювання з потрібним ступенем зручності й адгезії. На додаток до захисних плівок Avery Dennison пропонує за передплатою запатентоване ПЗ для різання плівки з тисячами шаблонів обклеювання транспортних засобів з максимально точною підгонкою.