Комплект продуктів Enviroflex, що розлагаються у біологічний спосіб, розроблено не лише для забезпечення безпеки робочого середовища при виконанні щоденного обслуговування або щотижневого/щомісячного глибокого очищення, але й для забезпечення максимально можливої ​​якості друку й оптимальної загальної ефективності обладнання (OEE).

Продукти Enviroflex якісно очищають осердя анілоксов і циліндрів глибокого друку, значно скорочуючи час простоювання обладнання і потребу регулювати подачу фарби, знижуючи її витрати.

До серії Enviroflex входять:

  • Enviroflex Aquawash — для водних фарб і покриттів, для очищення систем дозування фарб, анілоксов, форм, допоміжного обладнання;
  • Enviroflex Solvwash — потужний розчинник для легкого видалення сольвентних фарб і покриттів — для очищення систем дозування фарб, анілоксов і допоміжного обладнання;
  • Enviroflex UV Wash — засіб для видалення УФ-фарб з форм і валів з низьким рівнем небезпеки;
  • Enviroflex Powerclean AL — засіб для автоматичного машинного очищення анілоксов з алюмінієвими частинами.

Асортимент Enviroflex може використовуватися як в друкарській машині, так і поза її: для очищення барабана, флексографічних форм, для глибокого очищення. Є спеціальні очисники для продовження терміну служби анілоксових валиків, очисники для видалення лаків, покриттів і для використання в клейових системах.