Прозора, щомісячна плата «покриває» всі функції системи, її оновлення, гарячу лінію та віддалену підтримку. Такі контракти становлять сьогодні приблизно половину продажів систем Prinect.

Створена в 1975 р. друкарня druckpartner зі штатом понад 130 осіб — комплексний постачальник послуг для великих представників промисловості та рекламної сфери. Керівництво компанії вважає, що перехід на Prinect Production Manager і, внаслідок цього, на більш високий рівень автоматизації в порівнянні з колишньою системою іншого розробника, забезпечить активне зростання бізнесу.

У планах druckpartner — всебічне поліпшення роботи з клієнтами за рахунок автоматизації процедур узгодження та підвищення ступеня інтеграції виробничих процесів. На наступних етапах друкарня планує вдосконалити управління техпроцесами, зв’язавши існуючу на підприємстві систему MIS з Prinect. Зокрема, це дасть змогу автоматично генерувати технологічні карти і сприятиме більш широкому впровадженню концепції Push to Stop у друці та післядрукарській обробці.