«Подвійне затвердіння» (ртутними УФ-лампами та світло діодами) забезпечує поетапний перехід до світлодіодної технології, що сприяє підвищенню продуктивності, економії витрат і надійній роботі обладнання. Ці фарби забезпечують надійне закріплення, однакову передачу кольору при використанні світлодіодних і ртутних УФ-ламп, а також найнижчу в своєму класі міграцію на лицевій поверхні паперу та плівках.

Сумісність EkoCure Ancora Dual Cure з обома УФ-технологіями дає змогу друкарням поступово перемикатися на світлодіоди, наприклад, встановлюючи в машині по одній світлодіодній сушарці замість ртутної, знижуючи фінансові ризики і зменшуючи час простою машини для модернізації.

Фарби EkoCure ANCORA Dual Cure можна використовувати разом з традиційними УФ-фарбами в одному замовленні в різних секціях друкарської машини без шкоди для якості.

До серії входить великий спектр відтінків, в т.ч. жовтий, прозорий жовтий, помаранчевий, червоний, фіолетовий, синій, криючий білий; «золото» і «срібло», а також глянсові та матові лаки, що забезпечують стійкість до пожовтіння.

Серія фарб Flint Group EkoCure Ancora Dual Cure підходить практично для всіх вузькорулонних машин.