Експерти галузі від компаній-учасниць та асоціацій партнерів із спеціальних форумів drupa, таких як VDMA та EPDA, висвітлюватимуть актуальні проблеми та світові тенденції, включаючи Індустрію 4.0, Діджиталізацію, Циркулярну економіку, Сталий розвиток, Електронну комерцію та Економіку платформ у своїх веб-сесіях та відео. Виробники, серед яких Isra Vision, KNF, Leonhard Kurz, Saueressig, Synthgon, Trotec Laser і Voith, а також вищезгадані Bobst, Heidelberg та Konica Minolta обіцяють забезпечити надзвичайно актуальну передачу знань, захоплюючу взаємодію та стимули для відновлення бізнесу.

Завдяки трьом опорам (виставковий простір, конференц-зал та мережа Plaza), четвертий drupa preview day з жовтня 2020 року дасть відвідувачам уявлення про virtual.drupa, що буде проводитись з 20 по 23 квітня 2021 року. Бронювання на віртуальний захід в квітні, який представить широке коло експонентів, що демонструють свою продукцію та свою компанію в цифрових виставкових залах вже активно відбувається. Відбуватиметься активна взаємодія, нетворкінг та пошук потенційних клієнтів, тоді як безперервна трансляція конференцій забезпечуватиме захоплюючий вміст. Цей заключний день попереднього переглядуdrupa ще раз висвітлить для учасників конференції, чому веб-сесії в режимі реального часу та відеопрезентації є важливими інструментами для акцентування уваги на ключових галузевих темах та нововведеннях у ці часи обмежень контактів.

Безкоштовна реєстрація на платформі, що забезпечує доступ до відеопрезентацій у конференц-зоні, а також веб-сесій у прямому ефірі у Виставковому просторі доступна за адресою

https://preview.drupa.com/Registration