В рамках акції, запущеної в травні 2020 р., видано плакати обмеженим накладом. Вони створені у співпраці з 19 художниками та дизайнерами, щоб продемонструвати підтримку в боротьбі з пандемією коронавируса. Проект було запропоновано й організовано Альваро Лопесом, іспанським графічним дизайнером з Лондона, який став одним з 19 креативників. Кожному з митців було запропоновано створити плакат A1, заснований на враженнях від поточної ситуації з пандемією, інтерпретуючи повідомлення «Залишайтеся вдома» та соціальне дистанціювання.

Плакати, надруковані у компанії Push London на Heidelberg Speedmaster, було розроблено з використанням до чотирьох кольорів Pantone і випущено обмеженим тиражем в 75 екземплярів кожен. Всі плакати надруковані на дизайнерських паперах з колекцій Fedrigoni, і на кожен від руки нанесено власний порядковий номер. Їх можна придбати онлайн на сайті 19vs19.co.uk за £19 (без урахування поштових витрат), а весь прибуток надійде безпосередньо NHS Charities Together.

Після зняття ізоляції та відкриття офісів все 19 плакатів також будуть виставлені в лондонській студії Fedrigoni в Клеркенвелл, а перше видання кожного плаката буде продано на аукціоні. Проект вже зібрав близько £20000 для NHS Charities Together.