VGP управляє 76-ю індустріальними парками в Європі, 31 з яких перебуває в Німеччині. В майбутньому планується продати ще 140 тис. м². В результаті територія Heidelberg скоротиться приблизно на 32%. Генеральний директор Heidelberg Райнер Хундсдерфер заявив, що угода дасть змогу компанії скоротити витрати та більш ефективно використовувати простір, що залишився.

За словами Хундсдерфера, ця угода є останньою в ланцюжку продажів Heidelberg: група скорочується та зосереджується на своєму основному бізнесі. У 2020 р. від продажу активів вона отримала близько 200 млн. На початку грудня продано потужності з виробництва друкарської хімії, в серпні керівництво Cerm викупило у Heidelberg контрольний пакет акцій, а в липні Gallus Group перейшла у власність швейцарскоого холдингу Benpac.

У Віслох-Вальдорфі розташовано головний офіс Heidelberg, найбільший і найсучасніший виробничий комплекс компанії, демонстраційний центр комерційного та пакувального друку та відкритий два роки тому Центр інновацій. Там працює близько 5000 чоловік.