Сподіваємося, Новорічні та Різдвяні свята лишили по собі незабутні враження, а черговий локдаун минеться швидше, ніж в когось з’явилася думка його провести.

Ми підготували до здачі до друкарні черговий номер Print+ (десятий в 2020 р., отже, видавничу програму виконано).

Основна тема Print+ №10 (174), 2020 – «Підсумки року та прогнози на майбутнє».

Своїми думками з цього приводу поділилися:

Генеральний директор компанії MacHOUSE Михайло Онищенко.

Генеральний директор компанії «Гейдельберг Україна» Володимир Місіюк.

Директор з продажів рішень для продуктивного й індустріального друку компанії Konica Minolta Ukraine Євген Шиляєв.

А також 22 учасники нашого традиційного бліц-опитування!

Також ми розповідаємо про основні зміни, що відбулися у новій лінійці Konica Minolta AccurioPrint C4065/AccurioPress C4070/AccurioPress C4080 порівнно з попередньої серією ЦДМ для малих та середніх друкарень.

З-поміж «історій успіху» на особливу увагу заслуговує матеріал про інсталяцію в харківській друкарні «Фоліо плюс» п’ятої за ліком в Україні Konica Minolta AccurioLabel. Це перша друкарня в Україні, що професійно займається виготовленням паковання та етикетки, де встановлено рулонну ЦДМ Konica Minolta AccurioLabel.

ЦДМ Xerox® Versant 180 Press дала змогу суттєво покращити якість послуг та швидко масштабувати бізнес харківській друкарні Scan+.

А черговою ЦДМ Рекламної агенції «Антураж А» з Кропівницького став Ricoh Pro C5300S. Чому саме обрано цю ЦДМ, розповідає Ірина Саєнко, не лише відома в місті підприємиця, що надає послуги друку, але й керівниця Кіровоградської регіональної торговельно-промислової палати.

В інших матеріалах ми розповідаємо про:

  • переваги використання без спиртового зволоження;
  • чергових домінантів популярної премії EDP Award. Цього року Європейська асоціація видань про цифрові технології в поліграфії, до якої входить і Print+ вчотирнадцяте визначила переможців премії. Ними стали 29 інноваційних продуктів провідних світових виробників;
  • життєвий шлях відомого вченого в царині поліграфії Романа Мервинського.

Переходьте за посиланням https://printus.com.ua/shop/popup/123, обирайте зручний спосіб оплати та доставки!