Компанія OKI Europe Ltd анонсувала випуск пристрою C650 — найкомпактнішого у світі колірного принтера формату A4. Доступний з січня 2021 р., C650 відрізняється продуктивністю, широкою підтримкою носіїв і економічністю. Модель C650 розроблено для підприємств з обмеженим простором: вона потребує мінімального місця для встановлення. Завдяки швидкому друку великих обсягів і професійній якості пристрій ідеально підходить для різних галузей, включаючи роздрібну торгівлю, готельно-ресторанний бізнес, медичні установи, освіту і будівництво.

 

Завдяки інноваційній технології цифрового світлодіодного друку OKI модель C650 забезпечує високу швидкість друку та багату кольорову палітру, що ідеально підходить для будь-яких завдань — від друку повсякденних документів до створення маркетингових матеріалів і вивісок. Принтер друкує зі швидкістю 35 стор./хв. і підтримує носії щільністю від 60 до 256 г/м2 і розміром від B8 до 1,32 м в довжину.

Інноваційна технологія економії простору принтера C650 з повним доступом через передню панель пристрою істотно зменшує потрібний для роботи принтера обсяг простору в порівнянні з аналогічними за розміром моделями.

Під час розробки пристрою C650 надійність стала пріоритетом. Широке використання високоякісних компонентів замість пластикових робить цей пристрій одним з найнадійніших принтерів в своєму класі, забезпечуючи тривалий термін роботи без проблем. Роздільні тонери та барабани з тривалим терміном роботи забезпечують тривалий робочий цикл. Принтер C650 витримує інтенсивний друк, що робить його ідеальним рішенням для організацій, яким потрібні великі обсяги повноколірного друку.

Компанія OKI рекомендує оформити доступ до платформи The Design Hub на базі Shoppa, яка надає доступ до універсального магазину, здатного задовольнити будь-які потреби в дизайні та друці. Ця зручна творча платформа дає змогу компаніям створювати персоналізовані візуальні і маркетингові матеріали професійної якості всередині компанії лише за кілька простих кроків.

 

Лі Вебстер, генеральний директор з маркетингу продукції OKI Europe Ltd:

«Питання простору є дуже важливим для багатьох компаній, коли йдеться про вибір відповідного принтера. Зазвичай покупка компактного принтера приводила до зниження рівня продуктивності, якості та економічності. C650 повністю змінює ситуацію, пропонуючи виняткову якість друку, чудові швидкість і надійність, і при цьому забезпечуючи швидку окупність. Цей маленький, але потужний і надійний принтер повністю задовольнить потреби багатьох компаній, незалежно від того, потрібен їм пристрій для завантаженого складу, виробничої лінії або невеликого простору будки, чи офісу».

 

Компанії та організації в ці непрості часи потребують підтримки, тому на додаток до розширеної 3-річної гарантії при реєстрації продукту компанія OKI в рамках своєї кампанії «Адаптуйтесь сьогодні» пропонує набір для адаптації бізнесу вартістю понад 500* за умови придбання пристрою C650 і комплекту тонерів CMYK. До комплекту входять: безкоштовні** 6 місяців передплати на The Design Hub і преміум-передплати на ABBYY FineScanner, матеріали для спеціалізованих рішень, а також доступ до шаблонів і художніх матеріалів.  Ці ресурси і інструменти розроблені спеціально для того, щоб допомогти компаніям швидко адаптувати рекламні вивіски та інші матеріали до мінливих умов: державних вимог, змін на ринках та в соціальних трендах, не покладаючись на послуги сторонніх постачальників.

 

Більше інформації див. на сайті www.oki.com/eu

 

Таблиця 1. Технічні характеристики C650

Параметр

Значення

Роздільна здатність друку

1200x1200 dpi

Час друку першої сторінки

6,5 сек. (колір/моно)

Швидкість друку 

35 стор./хв. (колір/моно)

Максимальна завантажувальна потужність

1940 аркушів щільністю 80 г/м2

Потрібний робочий простір

490x435x654 мм

Габарити

290x395x430 мм

 

 

* Застосовуються умови та положення. Наведено приблизну вартість.

** Потрібна реєстрація