24/7 – ДЛЯ КЛІЄНТІВ

Ситуація, в якій ми опинилися, впливає на весь уклад життя людини, а не лише на бізнес-процеси. Всі ми змінюємося. Змінюється наше сприйняття світу, та з’являються нові можливості, про які ми навіть не підозрювали.

Під час карантину наша компанія частково, наскільки це можливо для виробничої компанії, перейшла на роботу в дистанційному режимі. Ми працювали, як зазвичай, – 24/7 для наших клієнтів.

Всі співробітники, для яких це можливо (в основному, офісні) працювали віддалено. Для співробітників виробництва було організовано доставку до друкарні й додому із застосуванням всіх запобіжних заходів (маски, антисептики тощо).

ВСІ ПРОЦЕСИ БУЛО НАЛАГОДЖЕНО

Чи вдавалося продуктивно працювати в дистанційному форматі? Сподіваємося, що так. Наскільки це можливо в даній ситуації. Ми не панікували й водночас тверезо оцінювали ризики. Для комунікацій ми використовуємо: ZOOM для відеоконференцій і летучок, Viber – для швидкого контакту з командою, Google Docs – для роботи із загальними файлами й таблицями.

Один для одного і для наших клієнтів та партнерів ми доступні у будь-який час. Готові бути корисними з питань створення дизайну та друку поліграфічної продукції.

АПГРЕЙТ САЙТУ

Один з каналів комунікацій – наш сайт www.printstore.com.ua . Всі наші партнери та клієнти в курсі, що для термінового прорахунку бюджету з дизайну та друку можна скористатися калькуляторами та дуже швидко, буквально за 1-2 хв., можуть прорахувати вартість на нашому сайті.

Посилання на онлайн-калькулятор: https://printstore.com.ua/on-lajn-kalkulyatory/

В умовах карантину (і в найближчому майбутньому теж) це дуже зручно, тому ми зараз посилено працюємо над апгрейдом сайту компанії PrintStore Group і виведемо його на ще більш якісний рівень.

ЧАС ДЛЯ РОЗВИТКУ

Практично всім колегам карантин і віддалена робота дали змогу витрачати більше часу на дистанційне навчання. Наприклад, я з величезним задоволенням переглянула курс Андрія Федоріва на YouTube: «BRAND FATHER», Книжковий Хробак; антикризові ефіри Євгена Черняка Big Money; курси з англійської мови. Все ж криза – це, в тому числі, безліч прихованих можливостей, якими потрібно користуватися. Це наш з вами потенціал для розвитку.

Анфіса Синьова,

маркетинг-директор PrintStore Group :

«Той, хто продовжує рухатися під час кризи, залишається попереду, й коли вона закінчиться!»

ЧАС ТЕПЛИХ СТОСУНКІВ

Карантин – це час розвитку, родини, любові та теплих стосунків. Звичайно, ми всі усвідомлювали жах того, що немає реального спілкування, щоденної роботи в офісах, стандартних умов для навчання та проведення заходів. І кожному треба було змінити звички й адаптуватися до нових умов життя.

Для мене найважчим в ситуації, що склалася, було те, що я не можу бачити своїх дітей, батьків, колег. Я – людина дуже товариська та люблю гуляти на природі, в скверах, парках – це мене надихає додатковою енергією. Люблю зустрічатися з рідними для мене людьми, відвідувати заходи та дізнаватися щось нове та корисне.

А ще я завжди заздалегідь планувала (й, сподіваюся, і далі зможу планувати) відпочинок, поїздки, сімейні подорожі. Зараз це недоступно (втім, я переглянула всі архівні фотографії з попередніх подорожей і згадала багато приємних моментів Життя).

ВІДЧУЙТЕ ЦІННІСТЬ

Під час карантину я в повній мірі відчула цінність своєї сім’ї та відносин між близькими і рідними. На цей час випало моє Свято – День Народження, який я люблю та завжди святкую і в родині, і з колегами в офісі. Мені таки вдалося відсвяткувати цей особливий день з Сім’єю!!!

У наш час це дуже важливо та цінно: адже День Народження – це емоційна інвестиція в тиху сімейну гавань. Ця подія, де всі один одного люблять і підтримують, де у кожного є можливість творчого самовираження, де можна бути один до одного ближче.

 

PrintStore Group – це:

  • Сучасна поліграфічна компанія, яка працює на ринку вже понад 10 років. Наші клієнти – це не лише вітчизняні компанії, але й міжнародні корпорації.
  • Повний цикл виробництва – від створення макетів до отримання готової продукції.
  • Супровід проекту в режимі 24/7.
  • Європейська якість друку на німецькому обладнанні.
  • Контроль якості на всіх етапах виробництва. Не дивно, що 72% клієнтів співпрацюють з нами не перший рік.
  • Використання якісних витратних матеріалів для Вашого замовлення.
  • ECO-друк.
  • Актуальні технології: 3D-візуалізація, WOW-ефект, доповнена реальність, нанесення аромату.
  • Доставка накладу в усі регіони України та Європи.

ТОЙ, ХТО РУХАЄТЬСЯ ПІД ЧАС КРИЗИ, ЛИШАЄТЬСЯ ПОПЕРЕДУ

А робочі процеси наразі активізувалися, оскільки всі великі компанії, і не лише наші клієнти, вийшли з карантину та заздалегідь прораховують і планують до друку свої каталоги, щоб потім не стояти в черзі друку та відразу почати просувати власний бренд за допомогою друкованої продукції.

Ми з радістю допоможемо вам нагадати про себе своїм клієнтам й якісно надрукуємо для цього ваші каталоги та інформаційну поліграфічну продукцію.

PrintStore Group поруч з вами, на відстані одного кліка або телефонного дзвінка! Ми працюємо для вас і розвиваємося далі!

 


+38 (044) 360-00-85

+38 (050) 330-26-63

+38 (067) 401-82-35

https://printstore.com.ua/

info@printstore.com.ua