Будьте стратегічними
Традиційні бізнес-моделі в пост-карантинному світі виявляться морально застарілими. Саме зараз настав унікальний час для впровадження інновацій, які обов’язково змінять вашу бізнес-модель. Відомо, що інновації є певною мірою ризикованими. Однак ми вважаємо, що нині — час для інвестицій у впровадження стратегічних ініціатив, які раніше були знехтувані чи відкладені у довгий ящик.

Основний акцент — бути максимально гнучкими та технологічними для обслуговування потреб вашого клієнта.

Он-лайн і ще раз он-лайн!
Разом з карантином надзвичайно активізувалися продажі через Інтернет. Клієнти наразі замовлять більше онлайн, ніж будь-коли, чому б не витратити цей час на створення власного веб-сайту он-лайн замовлень для B2C чи В2В?

Завдяки тій легкості, що пропонує сервіс друку он-лайн, клієнти охоче здійснюватимуть свої замовлення. Окрім цього, веб-портал он-лайн замовлень дозволить вам продовжувати приймати замовлення, тоді, як персонал може працювати віддалено.
Свого часу ми отримали значний поштовх у розвитку завдяки інноваціній розробці — сервісу он-лайн калькуляторів www.printstore.com.ua Але час не стоїть на місці, й даний сервіс щороку стає певною мірою «морально застарілим».
Тому сьогодні ми готуємо для ринку абсолютно якісно новий інструмент, який дасть змогу нашим клієнтам швидко та зручно робити он-лайн замовлення, користуючись миттєвими розрахунками он-лайн разом із можливістю використання цілого ряду додаткових послуг. Цей сервіс ми анонсуємо в найближчій перспективі.
Водночас, «живі» продажі ще ніхто не відміняв. Навпаки, ізоляція на карантині спричинила нестачу живого спілкування, тому, поруч з активізацією он-лайн продажів, ми завжди лишатимемося агентами прямої комунікації та активних продажів!

Що робити зараз? Нагадувати про себе клієнтам, кожного дня!
Нагадайте своїм клієнтам, що ви відкриті для бізнесу. Надішліть їм повідомлення, з якого вони дізнаються, що ви все ще друкуєте, і приймаєте замовлення. Якщо у вас немає можливостей для замовлення он-лайн, настав час для творчості. Директ-мейлінг — дивовижний варіант, яким варто скористатися! Для багатьох клієнтів, які перебувають на самоізоляції — цей варіант отримання поліграфічної продукції є ковтком свіжого повітря.
Мета полягає в тому, щоб залишатися в полі зору та просувати друкарські послуги, які ви можете легко надати сьогодні. Це не час жорстких продажів, але це час додаткових можливостей.
В цілому, ми прагнемо досягти успішного балансу он-лайн та офф-лайн-продажів в найближчій перспективі.

Поліграфія переможе!

Рано чи пізно карантин закінчиться. Ми впевнені, що разом з активацією ділової активності, всі ті макети, друк яких було відкладено, накриють друкарні хвилею цунамі.
Бажаємо всім успішних проектів та яскравих кейсів.

Впевнені — поліграфія переможе!

З повагою,
Команда Printstore Group