ЗРУЧНО, ПРИЄМНО ТА КОРИСНО
Відвідувачі роздрібного відділу продажів компанії «Дубль В Україна» мають чудову нагоду ознайомитися зі значним асортиментом дизайнерських паперів, придбати потрібні матеріали, отримати консультацію висококваліфікованих співробітників, які мають значний досвід роботи в друкарнях і в царині продажу поліграфічних матеріалів.
У роздрібному відділі продажів «Дубль В Україна» (компанія позиціонує його як роздрібний відділ продажу «Світ паперу») представлено понад 600 видів дизайнерських паперів та картонів. Настільки широкий вибір не лише відображає асортимент постачальників «Дубль В Україна», а й, безумовно, є клієнтоорієнтованим кроком. З іншого боку, компанія «Дубль В Україна» зайнялася напрямком дизайнерських паперів п’ять років тому. А оскільки продукцію деяких брендів тоді представляли в Україні інші компанії, «Дубль В Україна» виводила на ринок ті папери, які раніше не були представлені на ньому. Сьогодні деякі види дизайнерських паперів можна придбати виключно в компанії «Дубль В Україна». Наприклад, матеріали дизайнерської колекції Colorplan компанії G.F Smith (Великобританія) або колекції матеріали Touche Cover, Senzo компанії Neenah Paper (США). Компанія самостійно постачає в Україну весь асортимент матеріалів, представлений в роздрібному відділі продажів. У роздрібному відділі «Дубль В Україна» можна придбати будь-який дизайнерський папір та картон від 1 листа за готівковий та безготівковий розрахунок (оплата карткою, через касовий апарат). Безпосередньо у місці продажу папір можуть порізати в потрібний формат. У компанії «Дубль В Україна» прагнуть, щоб світові тренди в сфері дизайнерських паперів ставали надбанням українського ринку.

Фахівці «Дубль В Україна» добре знайомі з матеріалами, які пропонують конкуренти, можуть оперативно підібрати аналог або навіть запропонувати краще рішення. Нерідко ці матеріали більш ексклюзивні, цікаві, відповідають тенденціям світового або європейського ринку.А зробити асортимент роздрібного відділу ще більш цікавим для клієнтів допомагає постійне анкетування, яке проводить «Дубль В Україна».

Співробітники роздрібного відділу продажів «Дубль В Україна» мають високий рівень компетенції, значний досвід роботи в поліграфії. Кількість клієнтів, які звертаються до роздрібного відділу продажів компанії «Дубль В Україна», щоб придбати дизайнерські папери, картони та інші матеріали, постійно зростає – сьогодні їх більше 600. Серед покупців – переважно корпоративні клієнти, представники рекламних агенцій, але є й приватні особи, які займаються організацією весіль та інших заходів, хенд-мейдом. «Дубль В Україна» має представництво в Дніпрі, де також безпосередньо в офісі можна придбати повний асортимент дизайнерських паперів, палітурних матеріалів та паперу для цифрового друку. У Дніпрі, як і в Києві, клієнти можуть отримати представлені на стелажах зразки, каталоги паперів, безкоштовно взяти будь-який папір для тестування і придбати будь-який з представлених в роздрібному відділі матеріалів в обсязі від 1 листа або 1 погонного метра у випадку з палітурними матеріалами.
Й директор «Дубль В Україна» Анжеліка Гнатенко не виключає, що в найближчі роки будуть відкриті офіси ще в декількох містах України.

Одна з найважливіших складових майбутньої діяльності «Дубль В Україні» – проведення презентацій для студентів, ознайомлення з матеріалами, спонсорська підтримка конкурсів дизайнерів-поліграфістів. Всі зацікавлені в такій формі співпраці можуть звертатися в компанію. Крім того, для студентів в роздрібному відділі продажів «Дубль В Україна» передбачено значні знижки.

ПОПУЛЯРНІ ЛІНІЙКИ ДИЗАЙНЕРСЬКИХ ПАПЕРІВ
У роздрібному відділі продажів компанії «Дубль В Україна» представлено понад 600 найменувань дизайнерських паперів та картонів. Частина замовників потребує преміальних матеріалів (Fedrigoni, G.F Smith, Mondi), інші надають перевагу більш дешевим, але також якісним паперам та картонам інших виробників. Найбільшим попитом споживачів користуються матеріали кількох колекцій. 

Зразки дизайнерських паперів та картонів

Наприклад, дуже популярна колекція паперів Colorplan компанії G.F Smith (Великобританія). У ній представлено папери в 51 кольорі, щільністю 135 і 270 г/м2, в пачках по 250 і 100 листів форматів 640х970/720х1020 мм. Colorplan – це колекція чистоцелюлозного тонованого в масі паперу зі шляхетною шорсткою поверхнею. Папери колекції рекомендовано для офсетного, трафаретного, цифрового (потрібне попереднє тестування), високого друку, а також для лакування, конгревного та блинтового тиснення. Можливе постачання паперу з покриттям для друку на машинах HP Indigo. 

Colorplan, G.F Smith, Англія

Менш щільний папір використовується для каширування при виробництві картонного паковання малими накладами. А більш щільний – для папок та іншої подібної продукції. Найближчим часом «Дубль В Україна» анонсує лінійку дизайнерського самоклеїльного паперу Colorplan Label, який буде постачатися в аркушах. У колекції Colorplan Label 15 кольорів, що відповідають колірній гамі Colorplan. Матеріали Colorplan Label (непраймовані та hp-орієнтовані) можна використовувати для виробництва ексклюзивних етикеток невеликими накладами, для виготовлення високоякісної продукції, в т.ч. ручної роботи. Значним попитом користуються лінійки кольорових паперів Colore +, Sirio Color (Fabriano). 

Colore + – кольоровий тонований в масі папір преміумкласу компанії Fabriano (Італія), який пропонується в 13 кольорах, щільністю 115, 170, 240 г/м2, в залежності від кольору, в форматі 700х1000 мм, в пачках по 250/200/125 листів. Папір рекомендується для офсетного, трафаретного друку, блинтового тиснення та тиснення фольгою. Sirio Color – рівномірно забарвлений в масі дизайнерський папір без тиснення, з фактурною поверхнею без покриття. Випускається у семи кольорах, форматом 700х1000 мм, щільністю 115 г/м2 та 290 г/м2 (темно-вишневий колір), у пакунках по 250/100 листів. 

Sirio Color підходить для високого та офсетного друку (фарбами оксидативного закріплення), трафаретного друку, тиснення фольгою, висікання, бігування, фальцювання, склеювання. Рекомендується лакувати Sirio Color трафаретним способом, а не офсетним. Традиційно користуються популярністю металізовані папери двох виробників Cocktail (компанії Fabriano), Shyne, Majestic (Favini, Італія).
Cocktail – тонований у масі чистоцелюлозний папір з двобічним металізованим покриттям, постачається в аркушах формату 700х1000 мм, в щільності 120 і 290 г/м2, в пачках по 250 і 100 листів, відповідно). Має сертифікат FSC. Англомовні найменування кольорів (Black Russian, White Lady, Purple Rain, Mojito, Mai Tai, Gin Fizz, Dorian Gray і т.д.) повторюють назви популярних коктейлів, саме тому колекція має ім’я Cocktail. До складу паперу входять світлостійкі пігменти, які забезпечують йому високі довговічність та стійкість до впливу сонячних променів. Ідеально підходить для виготовлення паковання, друку корпоративних видань, обкладинок, брошур тощо. При застосуванні у цифровому друці треба проводити попереднє тестування.

Кольоровий папір Clariana, Іспанія


Shyne – дизайнерський чистоцелюлозний папір, фарбований в масі, з двобічним покриттям та перламутровим ефектом. Випускається в 13 кольорах, форматах 700х1000 та 720х1020 мм, щільністю 120 і 290 г/м2, в пачках по 250 і 100 листів. Папір ідеальний для виготовлення вишуканої продукції, яка має захоплювати та надихати: пакетів, листівок, етикеток, фірмових бланків, конвертів. Shyne можна використовувати для цифрового друку.

Majestic – папір без текстури з двобічним металізованим покриттям, випускається в 14 кольорах, в форматі 720х1020 мм, щільністю 120 і 290 г/м2, в пачках по 250 і 100 аркушів. Для офсетного друку на Majestic рекомендується використовувати фолієві фарби. При цифровому друці треба проводити попереднє тестування.

Справжньою окрасою програми «Дубль В Україна» є папір для перфекціоністів Pergraphica® – перша колекція дизайнерських паперів від компанії Mondi. Саме «Дубль В Україна» першою на українському ринку представила Pergraphica®. Папір випускається в щільності 100-300 г/м2, у форматі 720х1020 мм, у пакуванні по 100-250 аркушів, поєднує натуральність і тактильность, має чудові друкарські властивості. 

Колекція Pergraphica® White включає папір 3 білих відтінків (білий, високо-білий, натуральний білий), з двома типами поверхні (гладка та шорстка).
Pergraphica® Infinite Black створена для творчого друку та виготовлення пакувальних рішень преміум-класу (пакети для шопінгу,обкладинки та лайнери). Гладка поверхня та насичені відтінки паперу стануть джерелом натхнення для дизайнерів, а додатковими перевагами є чудові якості при фальцюванні та нанесенні лаку, сертифікація для контакту з харчовими продуктами та широкий діапазон щільності.Папір Pergraphica® сертифікований для прямого контакту з сухою, вологою та жирною їжею.

PERGRAPHICA, першій дизайнерський папір та картон від MONDI, Австрія.

ЕКОЛОГІЯ – ВАЖЛИВА СКЛАДОВА МІСІЇ «ДУБЛЬ В УКРАЇНА»
Частина місії компанії «Дубль в Україна» – популяризація екологічних матеріалів, що повністю підлягають переробці, а також повністю або частково створені з перероблених матеріалів. Представлена в роздрібному відділі продажів «Дубль В Україна» колекція екобумаг Environment Papers (Planet Eco)компанії Neenah Paper створена дизайнерами на основі відчуттів від довкілля.
Environment Papers – нова колекція дизайнерських паперів від компанії Neenah Paper. Творців колекції надихнули відтінки реального світу. Папери Environment Papers справді унікальні, їхня фактура нагадує пісок, камінь, стільники, інші матеріали, які зустрічаються нам в повсякденному житті. Хоча папери Environment Papers на 30% складаються з целюлози вторинної переробки, це недешеві матеріали (деякі споживачія чомусь вважають, що папери з переробленої целюлози мають коштувати дешевше, але виробництво паперів колекції Environment Papers навпаки пов’язане з великими витратами, це дуже високоякісні матеріали, які коштують дорого). Environment Papers забезпечують чудовий результат при офсетному друці та сумісні з усіма цифровими машинами – HP Indigo, Xerox iGen, Kodak NexPress і Canon imagePress. 

Папери колекції пропонуються в кольорах:
• бежевий крафт (в двох щільностях – 118 і 270 г/м2, ф. 700x1000x0,152 та 1000x700x0,33 в пачках 250 і 100 аркушів, відповідно);
• коричневий (1000x700x0,33 мм, щільністю 270 г/м2);
• медовий (1000x700x0,432 мм, 270 г/м2);
• натуральний білий (700x1000x0,152 і 1000x700x0,33 мм, в щільності 118 і 270 г/м2);
• сірий та темно-сірий (1000x700x0,432, 270 г/м2).
Також у роздріб можна придбати картони Neenah Folding Board, у яких досягнуто ідеального балансу між зовнішнім виглядом та технічними характеристиками:
• білий картон (ф. 711x1016x0,406 мм, 711x1016x0,457 мм, 711x1016x0,609 мм з щільністю 300, 338, 465 г/м2, відповідно);
• бежевий картон (з тими ж параметрами, що й білий);
• чорний картон (660x1016x0,457 мм, щільністю 425 г/м2).
Білі та крафт-картони на 100% та на 30%, відповідно, складаються з переробленої целюлози. Картон Neenah Folding Board використовується для створення паковання, в якому відчуття, колір та текстура співзвучні зі специфікою продукту, інноваціями та високою якістю. 

Touche Cover, NEENAH PAPER, США

Також у сегменті екобумаг «Дубль В Україна» на ексклюзивній основі представляє колекції компанії Gmund – Urban, Emotion, The Kiss, Cotton.
Urban – це дизайнерський папір з унікальною фактурою, яка імітує дерево. Представлений в кольорах «чорний», «блідо-сірий», «сірий», «бежевий», в щільностях 250-310 г/м2, ф. 700х1000 мм. Папери колекції використовуються для виготовлення візитівок, обкладинок каталогів, листівок та запрошень. Рекомендовані способи друку та постдрукарської обробки - офсетний, високий друк, блинтове та конгревне тиснення, гаряче тиснення фольгою.

GMUND, картон Cotton

Lakepaper Emotion – це чистоцелюлозний папір з тисненнями «мікровельвет» та «льон», який випускається в форматі 700х1000 мм, в щільностях 120 і 250 г/м2. Папери колекції мають приємні пастельні тони (блакитний, зелений, сірий, блідо-жовтий). Lakepaper Emotion рекомендується для офсетного, трафаретного, високого друку, а також для лакування, конгревного та блинтового тиснення й тиснення фольгою. При цифровому друці треба проводити попереднє тестування. 

The Kiss – дизайнерський папір яскравих кольорів з мікротисненням «яєчна шкарлупа», випускається в п’яти кольорах (білий, бежевий, зелений, рожевий, фіолетовий), у форматі 700х1000 мм, щільністю 100 г/м2). Цей папір рекомендується використовувати для друку фірмових бланків, візитівок, листівок офсетним та трафаретним способами друку, можливе тиснення фольгою.

Gmund Cotton – м’який та ніжний, елегантний, пухкий матеріал для друку бланків, візитівок, представлений у форматі 700х1000 мм, в щільностях 110, 300, 600 г/м2, в блакитному, сніжно-білому, бежевому, синьому, світло-сірому кольорах. Рекомендується для офсетного друку, добре поєднується з гарячим тисненням.


ПАПІР ДЛЯ ЦИФРОВОГО ДРУКУ
Чимало клієнтів, які звертаються до відділу роздрібних продажів компанії «Дубль В Україна», займаються цифровим друком. Тому в минулому році «Дубль В Україна» переважно через роздрібні відділи в Києві та Дніпрі почала продавати папір преміум-класу Color Copy австрійського концерну Mondy (Австрія). «Дубль В Україна» представляє Color Copy в форматі SRA3 (450х320 мм) у семи різних щільностях (90, 120, 160, 200, 250, 300, 350 г/м2), але плануються поставки і в форматі А4, оскільки папір в такому форматі неодмінно користуватиметься попитом. Папір Color Copy сертифікований FSC (Лісовою опікунською радою) та провідними виробниками друкарської техніки для роботи на їхньому електрографічному обладнанні. Щороку інститут поліграфії Німеччини FOGRA проводить порівняльні тести основних спеціальних паперів для кольорового електрографічного друку. Впродовж п’яти останніх років Color Copy бере першість завдяки високим показникам прохідності й чудовим тактильним властивостям.

Color Copy, MONDI, Австрія. Папір для цифрового друку


ПАЛІТУРНІ МАТЕРІАЛИ
Також в роздрібному відділі «Дубль В Україна» можна придбати палітурні матеріали кількох виробників – SyNT3 (Італія), Eska B.V. (Нідерланди), Reflex (Німеччина). На відміну від конкурентів, компанія продає цю продукцію від 1 погонного метра (або 1,4 м2). Це серйозний клієнтоорієнтований крок, адже сьогодні значна частина книжок видається надкороткими накладами, буквально від 1 екземпляра. Зокрема, компанія «Дубль В Україна» пропонує низку матеріалів виробника SyNT3 (Італія). Nebraska – матеріал з глянсовою поверхнею та тисненням «шкіра» з поліуретановим покриттям на нетканій (коагулентной) основі, представлений у 12 кольорах, в щільності 255 г/м2, в рулонах 1,4х50 м. При комбінованому впливі температури та тиску змінює свій колір. 

Фольга для тиснення LEONHARD KURZ, Німеччина

Анжеліка Гнатенко зазначає: клієнти зацікавлені купувати у роздріб також різні види фольги виробництва LEONHARD KURZ (Німеччина) для застосування з папером та палітурними матеріалами.

Sideral – матеріал з перламутровою поверхнею, поліуретановим покриттям на нетканій (коагулентной) основі, в щільності 220 г/м2, у рулонах 1,4х60 м. Пропонується в двох кольорах – синій з перламутром та малиновий з перламутром.
Twill – матеріал з глянсовою поверхнею та тисненням «мікровельвет», у рулонах 1,4х60 м, представлений в 14 кольорах.
Vellutino – матеріал з матовою поверхнею, білого кольору, поліуретановим покриттям на нетканій (коагулентной) основі, в щільності 255 г/м2, в рулонах 1,4х55 м.
Vivella – матеріал з матовою поверхнею, білого кольору, поліуретановим покриттям на нетканій (коагулентной) основі, в щільності 225 г/м2, в рулонах 1,4х60 м, пропонується в 31 кольорі.

Палітурний матеріал Synt3, Італія

Крім того, в роздрібному відділі компанії «Дубль В Україна» представлено палітурний картон Eskaboardкомпанії Eska B.V. (Нідерланди). Eskaboard – твердий надлегкий палітурний картон сірого кольору, на 100% виготовляється з вторинної сировини, пропонується в форматі 700х1000 мм, завтовшки 1,25-3 мм, щільністю 790-1890 г/м2. Картон є багатошаровою композицією, склеєною дисперсійним клеєм (полівініл ацетат). Eskaboard використовується для виготовлення палітурок, а також папок, планшетів, ігрових дощок та іншої продукції. У порівнянні з деякими марками вітчизняного картону Eskaboard має низку переваг. Він відрізняється не лише своєю якістю, але й вагою, що дає змогу економити матеріали при виготовленні накладу. Eskaboard має гладку поверхню та високу жорсткість, тому можна використовувати картон меншої товщини без втрати якості кінцевих виробів.

Палітурний картон ESKA, ESKABOARD, Нідерланди

Eskablack – фарбований в масі тришаровий картон, що на 100% виготовлений із вторинної сировини, пропонується в листах 750x1050x1,75 мм, щільністю 1190 г/м2. Картон чорного кольору – цікаве дизайнерське рішення для виробів, які повинні мати чорний колір з обох сторін. Це стосується не лише обкладинок книг, але й подарункових коробок, рамок, ігор, канцелярського приладдя. І, нарешті, «Дубль В Україна» пропонує Efalin Reflex (Німеччина) – особливо міцний паперовий палітурний матеріал з тисненням, який придатний для всіх видів друку, чудово сприймає тиснення фольгою. Постачається у форматі 1020х700 мм, в 22 кольорах, в щільності 120 г/м2, в пачках по 100 аркушів.
Efalin Reflex використовується для виготовлення обкладинок, форзаців, пакетів, рекламної продукції. Можливе постачання під замовлення матеріалу Efalin з тисненням «лінія», «верже»і без тиснення.

 

Флок SENSE by Krekelberg, Нідерланди


ПЛАНИ
Нагадаємо, що «Дубль В Україна» дотримується комплексного підходу в роботі з клієнтами, пропонуючи дизайнерські папери, картони, УФ-фарби та лаки Zeller & Gmelin, палітурні матеріали, поліграфічні клеї, дисперсійні клеї для паковання, термоклеї для палітурних робіт, дисперсійні клеї для виробництва конвертів, EUKALIN (Німеччина), плівку для ламінування, FSD (Німеччина).
«Дубль В Україна» не пропонує стандартних матеріалів (офсетний, крейдований папір, пакувальні целюлозні картони). Компанія орієнтується на комплексний підхід до задоволення потреб клієнтів та враховує тенденції ринку (збільшення кількості накладів, скорочення їхньої середньої довжини, перетікання значної частини замовлень в «цифру») .

Cтелажне сберігання, роздрібний відділ


На сайті «Дубль В Україна» можна відправити запит щодо придбання матеріалів й досить оперативно отримати інформацію від менеджерів з продажу.
Анжеліка Гнатенко підкреслює, що з часом буде створено Інтернет-магазин, в якому можна буде придбати весь асортимент матеріалів, представлений сьогодні у роздрібному відділі. Чекаємо всіх у нашому відділі роздрібних продажів як в Києві так і в Дніпрі!

Наша адреса:
м. Київ, вул. Ярославська, 21
Тел.: (044) 593 77 81
(044) 593 77 82 (роздрібний відділ продажу «Світ паперу»)
http://www.doublev.com.ua

Офіс у Дніпрі
м. Дніпро, вул. Шевченка, 59
Тел.: (0562) 35 49 14, (056) 375 91 62