«Із командою проекту http://www.leadership.name/ наша компанія почала співпрацювати наприкінці 2018 року, — розповідає Анфіса Синьова. – На думку екс-команди Forbes в Україні, онлайн-портал і веб-серфінг не можуть повноцінно замінити друковане видання, такої ж думки дотримувалася й частина читачів порталу. Так з’явився часопис про лідерів та лідерство Leadership Journey».
Сьогодні друковані ЗМІ, прагнучи вижити бодай у якомусь вигляді, мігрують в Інтернет. У випадку з Leadership Journey відбувся, як не дивно, зворотній процес. Портал http://www.leadership.name/  отримав не лише органічне продовження, але й фактично продукт-супутник: елітне друковане видання Leadership Journey для топ-менеджмерів, власників і молодих лідерів компаній.

Компанія PrintStore Group не лише надрукувала наклади перших номерів Leadership Journey, але й допомогла готувати макети до друку. Дякуємо партнерам за надану честь!

До слова, перші екземпляри Leadership Journey — щойно з друкарської машини — потрапили на зустріч CEO Club Ukraine, а наступні — на Київський Міжнародний Економічний Форум (осінь 2018).
Перші два номери Leadership Journey (осінь 2018 і зима 2018/2019) мали нестандартний формат. Але після діалогу з читачами редакція видання вирішила змінити формат часопису, адже надсилати видання передплатникам (яких набралося чимало) у великому нестандартному форматі не дуже зручно.
«Редакційна колегія журналу, — підкреслює Анфіса Синьова, — журналісти, які працювали в найкращих українських виданнях й є справжніми медійними експертами. А це унікальна перевага у нинішньому світі, що змінюється буквально на наших очах. Не дивно, що команда PrintStore Group стала свідком трансформації шрифтів, колірної гами та стилістики журналу на кращий бік».

На сторінках Leadership Journey засновники та власники бізнесу, топ-менеджери українських і міжнародних компаній діляться з читачами історіями успіхів і невдач, унікальними кейсами з практики українського бізнесу, правилами лідерів, рецензіями на актуальні та корисні книги. Їхні розповіді, щирі й нерідко досить емоційні, формують надзвичайно цінну колекцію правил, кейсів, унікального досвіду та дивовижних інсайтів.

Команда PrintStore Group бажає часопису Leadership Journey максимально насиченої подорожі бізнес-маршрутами України та світу!
З нетерпінням чекаємо на новий номер журналу навесні 2019!